Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brian elete
na jó reggelt mindenkinek! itt szépen süt a nap de még hüsi van.

A T i mi volt annak a filmnek a címe amit mondtatok hogy nézzem meg? ha esetleg visszaolvasnál és nem lennék este.
Itt árnyékban már 20 Celsius!
Jó reggelit,második rész is letöltve.
jó reggelt. Karcos idő van
a szerzok ti voltatok en csak koritest adtam hozza
jó éjszakát én is megyek , jók lettek a videók köszi a szerzőknek.
Nem értem mire gondolsz ?
Uraim eltolom a bicajt jó éjszakát
én léttam, Atit, Bakosit, Fábit, hidd el angyal vagyok.
nem az hogy nem bíznék benned de a gida elmondásából hogy a sebesség és a kanyarok sokaságával nőtt a hangszíne visítozás közbe
az kemény
semmit nem láttam hála istennek
Vihar-szakadó eső-tempó 40-50-szart se látni a plexitől. A piros négyzet volt egy Passat combi ami előttem ment majd hirtelen megállt mert már néhányan előtte ott álltak, én pedig a zöld nyíl irányában kikerültem őket mert nem tudtam/mertem megállni (mögöttem is jöttek) és inkább vállaltam hogy elcsúszok a vizes füvön minthogy beépüljek a passat csomitartójába.
Ott meglepve tapasztaltam hogy nem csúsztam el és finoman fékezve szépen lassulok, már kezdek örülni hogy minden oké lesz mikor látom hogy miért áll a sor. Azt a faágat tépte le a vihar és ott feküdt az úton keresztben.
Már repültem is át a kormány felett, közben szétrúgtam térddel a plexit.
Mééért? Mit láttál?
mögéd se ülnék lefosnám a bokámat az tuti
Pedig a Kawa is bírná Nagyon hátsót kell cserélni, hazafele is volt csuszi. Gida jól érezte. És hogy megnyugtassam, amit nem látott, az nagyon gáz volt. Szembe jött az ótó a kanyarba.
Azért 1 párszor gumizhattál volna hátulról előre