Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és itt a javított letölthető.
2 rész javított
2rész javított verzió
http://youtu.be/ShgI1y6q5bA
ne szedjétek 4 képe rossz helyre raktam már konvertálom át és azt rakom fel 10 perc
áááááááááááááááááááááááááááááá el lett baszva csinálhatom újraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mindjárt megnézem ezt is.az első tetszett,és elszorult a szívem,h nem voltam ott. de megvolt az okom.holnap nagy bejelentés lesz!
na mindjárt 2. felvonás
az vesse rám az első követ akinek nincs macipocakja
kész a 2 rész mindjárt tolom fel a zene nem lett a legfaszább de szerintem a nyugis passzol most ide nem a rock. Ja és az utolsó 1 perc azon sírtam a röhögéstől
mi nem tetszik mi? a következőn már nem látjátok majd csodálkoztok nagyon meg se ismertek engem
aljas
A negyedik is jó,ott nyeltem be én is két liter vizet,mint Gida gépe,olyan meleg volt!
bajba vagyok a 2. zenéjével magyarok közül válogatnám de kicsit pörgösre sikeredne az első részhez képest már rég kész lenne csak az a qrva zene
Köszi!
38x50x8
Sziasztok!
Nem tudja valaki milyen méretű szimering kell a 600-as FZR első telójába?
sziasztok! hogy sikerült a találkozó?vannak képek? én pesten voltam,elmentünk a KFCbe is,de pechemre rosszba. a Westendbe mentünk,és később kapcsoltam,h a soroksáriba kellet volna.pedig az auchantól kb 2 percre laktunk
egyébként gyönyörű a lánchíd környéke éjjel. a közlekedés viszont katasztrofális. volt anyázás rendesen,mikor egy jobbra kanyarodás után 70 méterem volt,h balra kanyarodjak a 3 sávos úton...de szokni kell.már csak pár nap,max 1 hét!
Most csinálom a 2. zenéjét az 1 kicsit rockosabb lesz de a képek végén 1 nagyon nagy kép lesz jellemző a hétvégére
ez a gida motorjának a hangja mikor szarakodott útküzbe