Látom pupi te is úgy láttad meg a témát mint én. A képeket letöltve és nézegetve engem is thomas első három képe fogott meg (nem, nem a második képen látható tereptárgyak miatt ) ugyanis ezekről sugárzik a: "csak megálltunk valahol útközben egy kicsit mert ráérünk" mondanivaló.
Nagyon jó lett pupi! (könnyes)
Most nem tudok gondolkodni de bizti meg lehetne oldani 2 havonta 1 kis összeröffentést lenne a szokásos 1-2 nagy évente és közé 1 kicsit csak 1 tekergős valamit tudom válság pénz meg minden de aki tudja az úgy is megoldaná aki nem az rágyúr a nagytalira. A tél miért lenne akadály 1 kis szilveszterezéshez vagy csak talizni vagy nem tudom áááá
2 részre osztom a videót első nap és második nap mert nagy lesz a terjedelme és hosszú végignézni. Az üvegtigrisesből még mindig kell kiszednem képeket mert nagyon sok
Szegény ember nem vehet mindig új gummát!Meg a Conti elég jól bírta,és apám se vitte túlzásba a sebességet.Ő is vitéz volt,hozzá volt szokva a konvojtempóhoz.
Itt a délalföldön a nagyobb csapadék mennyiség,meg a sík terep miatt nagyobb lejtést adnak kifelé,hamarabb lefolyik a csatornákba.A Wartburgnál mindig a jobb első kerék kapott nagyobb terhelést,ott kopott jobban,csak ott cserélgetni lehetett a kerekeken.
de hogy kopik fél oldalra pl kevesebb az olaj az 1ik telóba? vagy a körforgalomba előjöttek a régi gyerekkori emlékek és azt hitted körhinta és nyomtál 30 kört?
Látom pupi te is úgy láttad meg a témát mint én. A képeket letöltve és nézegetve engem is thomas első három képe fogott meg (nem, nem a második képen látható tereptárgyak miatt
Nagyon jó lett pupi!
http://youtu.be/Zguom1AVwsQ
Nagykőrösi motoros nap és veterán bisz-basz
Jó volt nagyon ez a lazulás
Örülünk, hogy eljöttetek és jól éreztétek magatokat.
Az egyirányú terhelés miatt, megnyúlik, megforgatva az ellenkező oldalra nyúlna, emiatt rövid időn belül szálszakadásos lehet