Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy állat! Köszönöm!
Az elején sor 4 hang jobb lett volna..... Nem traktorok ezek

Látom pupi te is úgy láttad meg a témát mint én. A képeket letöltve és nézegetve engem is thomas első három képe fogott meg (nem, nem a második képen látható tereptárgyak miatt ) ugyanis ezekről sugárzik a: "csak megálltunk valahol útközben egy kicsit mert ráérünk" mondanivaló.
Nagyon jó lett pupi! (könnyes)
Most nem tudok gondolkodni de bizti meg lehetne oldani 2 havonta 1 kis összeröffentést lenne a szokásos 1-2 nagy évente és közé 1 kicsit csak 1 tekergős valamit tudom válság pénz meg minden de aki tudja az úgy is megoldaná aki nem az rágyúr a nagytalira. A tél miért lenne akadály 1 kis szilveszterezéshez vagy csak talizni vagy nem tudom áááá
Az a baj hogy nem olcsó mulatság azoknak akik messzebbről jönnek,meg a tél eleve kiesik ugye,szóval lehetne,csak vannak akadályok.
2 részre osztom a videót első nap és második nap mert nagy lesz a terjedelme és hosszú végignézni. Az üvegtigrisesből még mindig kell kiszednem képeket mert nagyon sok
Komolyan őszintén mondom sírok a videón most raktam rá a zenét és annyira elérzékenyültem. szar ez az 1 évente találkozó
Gyerekek a végén 1 egész estés filmet kell csinálnom mert ez így 27 perc és szelektáltam sokat.
Kicsit elterelem a figyelmet erről és megcsinálom a videót
Köszi Gyulám . De megint áll a bál körülöttem, a volt asszony nem bírja lenyelni a békát és tönkreteszi az életem. .
Ez nagyon tetszik,aranyosak vagytok! .
Azon filózózok hogy ide el kéne menni, de semmi részletes infót nem találok róla.
Nagykőrösi motoros nap és veterán bisz-basz
Én se nagyon
Jó volt nagyon ez a lazulás
Mehetnékem van nagyon megint
Részvétünk...
Örülünk, hogy eljöttetek és jól éreztétek magatokat. Én még mindig nem bírok visszazökkenni a hétköznapokba.
Szegény ember nem vehet mindig új gummát!Meg a Conti elég jól bírta,és apám se vitte túlzásba a sebességet.Ő is vitéz volt,hozzá volt szokva a konvojtempóhoz.
Szevaszt te pálinka betyár isteni volt az a körte . . .
Kocsiknál se ajánlott
Az egyirányú terhelés miatt, megnyúlik, megforgatva az ellenkező oldalra nyúlna, emiatt rövid időn belül szálszakadásos lehet
Majd egyszer teszek fel képet néhány szegedi útról,némelyik régebbi útnak olyan lejtése van,háztetőnek is elmenne!
Aha értem
Itt a délalföldön a nagyobb csapadék mennyiség,meg a sík terep miatt nagyobb lejtést adnak kifelé,hamarabb lefolyik a csatornákba.A Wartburgnál mindig a jobb első kerék kapott nagyobb terhelést,ott kopott jobban,csak ott cserélgetni lehetett a kerekeken.
Az utak lejtése miatt kopik így,kocsiknál az irányfüggetlen gumit lehet fordítgatni,de itt nem.
de hogy kopik fél oldalra pl kevesebb az olaj az 1ik telóba? vagy a körforgalomba előjöttek a régi gyerekkori emlékek és azt hitted körhinta és nyomtál 30 kört?