Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van birkozószart reggeliztél
jó reggelt! mindenkinek!
Akkor inkább szétbontom az ezres hengerfejet, és kiszedem a szelepeket, miegymást hogy legyen tartalék.
bíztam benned
+ kuplung
Meg ki tudja milyen örvényt csinál az égéstérben ami nem jól hat az égésre.
ja nem a löketet néztem furatnak akkor is 2,5 mm szerintem nem lenne akkora kompresszió a nagyobb égéstér miatt
A műszaki adatok alapján biztos nem lenne jó szerintem. 3,5mm oldalanként a különbség a furat az sok.
Hát nem tudom. De ha gáz van akkor még nekem jól jöhet
Gyulám. Ő 1 komplett váltót kicserél fél ó alatt
Azon filózok, hogy az ezres genesisnek hengerfejét elviszem felújíttatni. Csak nem vagyok biztos benne hogy jó lenne az FZ-re
ugyanis:
FZ 68x51,6mm
FZR 75x56mm

A kocsimnál így csináltam, ott bejött a mutatvány, mert tudtam addig használni amíg a másikat sikálták. Aztán egy hétvégén kicseréltem a kettőt.
vélemény?
dolgoztam, meg apám esküvője volt szombaton, de még le akartam lépni este, csak annyira szar idő lett, émmeg pólóban voltam, úgyh hazamenekültem előtte meg kawás sajttájos újságos dolgom volt. De szombaton nagyon ki akartam menni
Miért nem jöttél el a hétvégén Dzsingiz Kán,hiányoltalak!Szentendre nincs olyan messze Pesttől!
Neked gyorsan ment a kettes fokozat cseréje!
kicseréltük a szíjattt

én is keményen fűrészelek nem tudom mit ettem de veszedelmes
2011. szeptember 1., csütörtök - Egyed, Egon és Platform napja van

- Ma van a Fingfűrészelés világnapja.
- 1868. szeptember 1-én sikerült Damien Boskovksy, vaduzi kisállat kereskedőnek hatványozni a pi-t.
- 63 éve mutatták be párizsi divatszalonok a kolumbiai nyakkendőt.
na felnőttek a keresztfiaim 1ik kiscsoportba megy ma a másik nagyba
jó reggelt
morgen
És merre melózol majd?
Jó reggelt,félóra míg visszaolvastam!
Jó reggelt