Saanyiii. Égbe világba kerestem az Outlook-ba az emailed, de nem találom, így ide írom ki:
Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hekto mákot! Minden nap csak egy-egy szemet, addig élj, míg meg nem eszed! BOLDOG SZÜLINAPOT! (így utólag )
Konkrétan nem is akarom hogy felcsukódjon, de az hogy univerzális qrvára tág fogalom, minden univerzálist fel lehet szerelni ha át tudod alakítani na inkább nem szenvedek vele majd télen. Egyenlőre nem tudom a motoron hol keressem a hibát még mindig a lábtartó miatt. Felraktam Ábrus jobb oldali konzolját de azzal is rossz, kéne 1 balos konzolt szereznem hogy megnézzem azzal ha nem akkor már végképp nem tudom hol keressem a bajt.
a 6ost tudom mert kézbe van az 15mm hosszú fej nélkül lencsefejű kereszthornyút vettem, a többit nem de 2cm nem hosszabbak 1ik sem az tudom. nálam mindenhol ilyen van a kicsitől a nagy ig.
Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hekto mákot! Minden nap csak egy-egy szemet, addig élj, míg meg nem eszed! BOLDOG SZÜLINAPOT! (így utólag
De a pucolás óta se
DR Djebel