Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ •
| Ha kivágod ezt a |
| kupont, vehetsz |
| egy új monitort! |
• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ •

Én lefostam volna a bokám, irány az első kocsma és megünneplem a szülinapom.
Ebben az a jó, hogy nincs idő megijedni
Aztabüdöskurvamindenitneki
http://youtu.be/CzJOY0nzKIw
na mentem B-s jogsira. Vicces, az oktató kawasakival jár holnap jönnek megnézni a kicsit, szurkoljatok
A feleség haldoklik, a férj virraszt az ágyánál.
- Drágám... - suttogja a feleség.
- Igen?
- Megtennél nekem valamit?
- Természetesen, drágám, bármit! - mondja a férj.
- Légy szíves, legalább egy percre hagyd már abba ezt a rohadt vigyorgást!
szasztok Sanyi bóóódog szülinapot

olyan beteg vagyok, még a dokihoz is elmentem. mondom is telefonba a főnöknek, hogy én biza most nem leszek, azt mondja oké. Erre ma hívnak, hogy azért holnap estére be kéne mennem 22:00-6:30 mert nem tudják megoldani. Na ilyenkor mi van? Okos Tomika előlépés céljából rábólint és visszamegy pénteken melózni...
A szöszi reggel felébred, és elkezd “gondolkozni”. Felöltözik, közben is gondolkozik. Elmegy dolgozni, végig az úton is töri a fejét.
A munkahelyen észreveszik rajta a szokatlan erőlködést, és megkérdezik:
- Fruzsi, valami baj van?
- Ez az! Fruzsi!
basszus én is szeretnék menni de nem tudok! ááááááááááááááá! ez helyett meg áshatom a víz ill. szenyvíz csövek helyét.vasárnap meg szülinapot ünnepelünk.
Szevasztok! Boldog születésnapot Sanyibácsi!
ja és 389 ft os benzinár mellett tankoltam 2000ft ért és csak 4,5 l benzin az miiiiiiiiiiiiiiiiii? és csak otthon vettem észre az 5,1 nek kellett volna lennie áááá
Értem én de akkor is kapja be a faszom nem bírta még 1 ó ki hogy végezzek. Lehet elfogyott a szénkefe a trafótól itt 1 be van a trafó és nem ér hozzá a nagy lendkerékhez a kefe . Meg azt nem értem itt mi nyitja a pillangó szelepet, mert a gázzal csak a lendkereket fékezem meg nem fékezem. És a pillangóhoz semmilyen bowden nem fut se kar semmi,
Tele van a tankja 1,5 l
Ok. akkor úgy intézem.
Mindegy mert ha nem vagyunk itthon akkor felmegyek érte a postára. De keddtől szabadnapos leszek.
Erre (is) jártunk, mi megúsztuk a dolgot.
Pupunak: előzmény
nem kéne lassan megtankolnod
Nekem is eszembe jutott. (természetesen csak miután beszéltünk ) Szerintem lehozhassa ha meg tudja oldani.
Meg még az is eszembe jutott, hogy esetleg közöljed melyik nap szeretnél csomagot kapni, nehogy hiába, vagy rosszkor csengessen a postás. Nekem még mindig ez az egyszerűbb. Például a hétfői csomagot holnap délig tudom intézni.
Még nincs.
Viszont ha Bakos Pistinél taliztok és Zsoltiék is mennek (ahogy olvastam) akkor ha nem motorral mennek elvihetik neked a dobot. (persze csak eszembe jutott mint lehetőség )
ááá kipucoltam ezt a geci karbit és nem indul akkor se. Megszakadt a karomba az izom annyit rángattam most úgy fáj majd be szarok, és a genya behúzó zsinór is jól szétvágta a kezem.
szeva

no, van üresedés a cégnél?