Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen állapotban van ill jó-e a 2 pólus közti távolság.meg ha ügyes vagy ad-e szikrát.
köszi. ha nem megy 1 henger akkor mivel szoktátok kezdeni? gyertya, igaz? mit néztek rajta?
akkor mielőbbi gyógyulást pajti!
ja igen
Aha az csak a porvédő nekem is hiányzik
Hát ahol elfolyik a benzin ott falsot is szívhat és amiatt szarakodhat az alapjárat.
ezen a képen lehet látni a tengelynél azt a csavart
Hát ezt nem tudom hogy az alapjáratot befolyásolja e, de nem egészséges ha ott folyik a benya.
Még egy kérdés.a szívató tengelyénél van az műanyag csavar szerű akármi.nekem a 4-ből 2-nek olyan mintha hiányozna a közepéből valami porvédő vagy nem tudom mi az.meg ha ráhúzom a szívatót akkor látom hogy egy picit szivárog a tengely mellett a benzin.ez befolyásolhatja azt hogy nincs alapjáratom?
sehogy nem melózok, tüdőgyulladásom van meg arcüreggyulladásom...ennek ellenére, úgy, hogy voltam orvosnál és kaptam papírt, még így is be kell ma éjszakára mennem, úgyhogy ma benn vagyok este 10-től, reggel 6:30-ig aztán nem vagyok szerintem egy hétig.
és akkor jön, az eddig nem csinálta
az szívás ha a próba alatt jön ez így elő!
Hétévégén hogy melózol?
nem adtam fel, csak zavar, hogy addigra baszódik el, mikorra eladnám, amúgy meg tök jó állapotú, megint nem ment 1 henger...
na na csak semmi buzulás!nem olyan családból származom én!
nem biztos.én is voltam már így és meg is vettem.pl az autót is így vettem, meg a házat, meg a motort is. úgy hogy ne add fel Poti!
mi van mindenki ellenem akar fordulni.
mi van kellenék?
Köszönöm!
tényleg, mostmár akkor nagyonnagy góré vagy?
ja.
Akkor nem kell nekik
na, meglesték a kicsit, azt mondták alszanak rá egyet.