Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőletek vesszük a CO palackokat
na akkor 1 kis augusztusi válogatás
http://youtu.be/3ZvL58nBC68
Elalhatok addig a garázsba míg nem találok ott 1 lakást én már nem szórakozok motorozni meg akár mikor lehet éjjel nappal
asszem én vagyok az ideális jelölt a pozicióra
Ki kell baszni a picsába. Vannak értelmes fiatalok, csak kevesen. Előbb utóbb beesik egy olyan...
Mentem melóba
Ez a gyár ha megáll akkor kb 4-8 órába telik mire újra termelni kezd. A 4-8 óra alatt több tízmillió Ft bevételkiesés van.
És egy enyhébb szellőre is képes "összeborulni" a rendszer.
Műszerész tudással jó esélyed lenne, azt szeretik itt. (kéne még némi angoltudás és nem lenne akadálya szerintem)
Az a baj hogy nem érzik a felelősséget,pedig ott oda kell figyelni.Ha kitör az a minusz 173-fokos nitrogén és valaki szoborként odafagy a csőhöz akkor ki viszi el a balhét?
Mikor kezdhetek?
Most megyek délutánra de szerintem kurvára összeveszek vele.
Persze ha szólok akkor előbb-utóbb kibasszák de akkor meg kezdhetem elölről valaki mással. (ezt megtanulni kb:3-4 év)
Tényleg van abban igazság hogy ilyen helyre olyan ember kell akinek:
1: stabil kapcsolata van, lehetőleg gyerekei is
2: értelmes ember akit érdekel az ilyesmi
3: meg van szorítva a töke min. 3-4M Ft lakáshitellel
4: min. 25 éves
5: már dolgozott rabszolgamunkát szinte ingyen
Tele van a hócipőm a mai fiatalokkal.
Van egy kollégám aki egy éve van itt és főleg nekem kell betanítani mindenre. (januártól én leszek a helyettes műszakvezető azaz én fogom irányítani ha épp nincs a főnökünk)
Ez az első munkahelye (21 éves) beszél angolul és van egy érettségije, meg valami gépészféleséget tanult de lövése sincs a gyakorlati dolgokhoz.
Esküszöm ezek az emberek (t.kiv)nem a földön élnek!
Megkeres kezdőként nettó 180-200-at havonta és nem tanul az istennek sem, pedig azon kívül más dolga (még) nem is lenne.(másik műszakban is van még két ilyen gyökér)
Más ember aki már dolgozott munkahelyen (pláne nehéz fizikai munkát nettó 60-70e-ért) verné a seggét a földhöz hogy itt ahhoz képest SEMMIT sem kellene csinálnia, ezek meg fél műszakban döglenek az internet előtt, kaját rendelgetnek, telefonálnak vagy éjszakásban 10:10-től már alszanak a székben.
Hétvégére addig keverik a műszakokat egymás között amíg lehet, (mert szabadságuk már augusztusban elfogy a hülyeségeikre) csakhogy szombat este ott lehessenek a discoban.
Ez a fasz is kitalálja tegnap este hogy ő a köv.négy délutánba nem jön hanem műszakot cserél egy másik hasonló fasszal. Kérdezzük hogy miért, erre bedobja hogy mert ezt ő nem bírja, a héten sem találkozott a barátnőjével mert megkezdődött az iskola, jövőhéten meg nem tud együtt aludni vele mert éjszakásak leszünk, és ez a műszakbeosztás így szemétség a CÉG! RÉSZÉRŐL hogy ellehetetleníti az életüket!
Főnökömmel nem kaptunk levegőt kb fél percig majd megkérdeztük hogy:tudod hogy te mit beszélsz?
Bazdmeg ezt vállaltad amikor idejöttél dolgozni és igen, ilyen a folyamatos váltóműszak, ez ezzel jár!
Erre beszól hogy: nekünk ez persze hogy jó így mert ennyi idősek vagyunk, de ő még fiatal és ő még nincs ehhez hozzászokva, majd ha idősebb lesz akkor neki is mindegy lesz! (mintha mi ezt élveznénk)
Sokszor annyit pofázok neki a technológiáról hogy szó szerint elmegy a hangom de nem ír le semmit, mert ő olyan okos gyerek hogy megjegyez mindent egyből, de mikor kérdezem akkor a felét sem tudja.
Maga a technológia abszolút nem érdekli, mostanában elkezdtem terhelgetni hogy oké, ez a meló menj és csináld meg. (jött egy Szlovén tartálykocsi oxigénért, ilyenkor kell mérlegelni-analizálni és megmutatni a sofőrnek hogy hova álljon tölteni, kb kétszer végigcsináltam már vele)
Visszakérdez: én egyedül?
Á: Nem, majd a vezérigazgató lemegy baszki! Többször mutattam, tudod, csináld!
P: Nem, gyere te is mert ezt még nem csináltam.
Á: NEEEEEM CSINÁLTAAAD?
P: Ezt nekem még nem mutatta senki.
Á:
Vagy: kérdezem tőle hogy megy mind a két szivattyú lent a hűtőtoronyban? (minden műszak elején körbe kell járni a gyárat és körülnézni)
P: megy persze
Á: biztos baszki?
P: mondom hogy ment
Á: akkor miért alacsonyabb a víznyomás?
P: honnan veszem ezt?
Á: bazdmeg itt látom a trenden!
Lemegyek, megnézem persze hogy nem megy. Kérdezem a műszerészeket hogy nem láttátok ezt a faszt erre?
Dehogynem itt telefonált előttünk fél órát majd visszament az irányítóterembe.
Visszamegyek és mondom neki, erre LETAGADJA BASZKI!
Megőrülök ezektől a köcsögöktől! Hol élnek ezek?
Oké KÖSZÖNÖM még egyszer a segítséget. Sziasztok.
Tessék,itt a te oldalad!
http://www.simson.hu/index.php...
Köszönöm szépen a segítséget.
Köszi. Megvan hozzá a fesz. szab csak trafóm nincs. Működik más trafóval is esetleg?
Jó a gyári alap gyertya. (ugyanis annál sem egy öreg Bakonyra vagy Timkorra kell gondolni)
Csak a tudat és a bankszámlád lenne más ha iridiumost vennél. Elvileg jobb de érezhető különbséget nem lehet észrevenni, esetleg a legmodernebb gépeknél.
Az öreg vasba nem sok értelme van.
Ez itt a te területed nem a sportmotor.
Ez töltő és impulzus tekercses gyújtás(CDI),tehát ehhez még kell a saját gyújtása és egy fesszabályzó is,anélkül nem megy.Túl sokba kerülne,menj fel a Simson fórumra,ott vannak egyszerűbb tirisztoros(CDI) gyújtások hozzá,és segítenek is.
Itt próbáld ők nagyobb zseni ebben mint mi.
link
Hellóka. Tudom hogy nem ide kéne írnom de nincs külön jog fórum ha jól láttam van egy 3kj gyújtásom simsonra akarom fel machinálni az érdekelne hogy kell bekötni ill egy kötésrajz hozzá meg hogy hány voltos és hány wattos egy ilyen gyújtás. Raktam róla képet is. Köszönöm a segítséget.