Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 nap fosás már nem vicc Elkék takarodni orvoshoz!
Kiszáradsz, oszt elporladsz vazee
Tegnapelőtt éjszaka nem volt ilyen vicces
Beeekaphatod szeszmoly
Te én úgy becsókoltam tegnap úgy volt ma is de elhalasztom holnapra. Mivel fertőtlenített volna valami állat lenyúlta a körtepáleszt
Megvan mi a baj , nem fertőtlenítesz rendesen !
Ez egy érdekes nap volt itt .
Ábrus, Ábrus!
Neked ugye R19-es Renault van?
Jó az? Lenne egy benzin gázos.
Szevasztok!
visszatértem, nincs ma jogsi
Otthon már letöltöttem,majd este elküldöm.Elég gyenge minőség,alaptelefon.
Gyulám ma hozzád 1 kérdésem lenne.
VIDEÓ?
Pötyikém véletlenül most komolyan gondolom.
Nyugalom,ne veszekedjetek!Pupu igyál egy sört,az majd rendbe hoz!
mentem jogsizni, szasztok!
Na mind 1 ezt az egész perecelős témával én nem foglalkozom tovább. Mindenki a maga módján motoros. Ők hamar döglenek eddig nem fognak élni. Ádámot meg nem is tudom hogy hozhatta fel témának mikor őt senki nem baszogatta. Jó más faszával verni a csalánt
2 nem a pályanapon kell keménynek lenni hanem a való életbe.
Hát pötyikém előttem elástad magad olyan mélyre hogy a büdös életbe nem kapar ki senki onnan. Kérte hogy védd meg? Nem, akkor ne emlegesd,mert engem személy szerint qrvára nem érdekel hogy milyen jó arc a te szemszögedből. Én is tudok olyan sztorikat az elmúlt 25 év meccses bunyóiból hogy beszarsz behugyozol és érdekel valakit nem.
Annyira szar volt ez az elmúlt pár nap, ki vagyok idegileg. Tegnap is éjfélig benn voltam délután 1-től, majd hazaértem, 5:00-ra vissza kellett mennem, aztán 7:00-re be a Keletibe tréningre, hazaértem 10-re, lefeküdtem. Felkeltem, ettem, 17:00-re megyek jogsizni 20:00-ig, aztán meg 22:00-re be reggel 6-ig... nem igazán icoké
szasztok. ennyi kislányt egyrakáson pereckirály-t nem baszogatni! ugyan csak 1x-2x találkoztam Vele, mégis tudom, hogy jó arc. Olyan sztorikat mesélt, behugyoznátok mind

a másik meg, hogy különben is, motoros nem bánt motorost! SOHA! ha meg valaki keménykedni akar, fizessen be egy pálya napra!
Ja ha már a megszólításnál tartunk ha jól emlékszem én se neked címeztem amit írtam hanem Ádmnak, csak te beleszóltál a beszélgetésünkbe.
nekem ettol jo a napom! fulig er a szam mikozben rajtatok vihogok!
remelem oreg koromra en nem leszek ilyen sotet!
egyebkent meg Adam es a motoros tapasztalata elott illene fejethajtanotok. mert o meg robogoval is buszken mondhatja h motoros!
ti meg ven macskajancsik azt sem tudjatok mi az.
Egyébként meg Ádámot a robogós fórumon keresd, vagy a faszbúkon és látod nincs ilyen kellemetlen napod hogy leszarozzák a fostalicska kawasakit.