Mostani hétvégém elúszott, Zsóóóótinál gályázok meg a jövőhétvége is, csak akkor meg nem Zsóóóótinál gályázok, hanem egy másik ismerősnél. De összehozom igérem, nincs elfelejtve
Én meg nem kötözködésből mondom mivel nem is az főleg motorosok közt. De Bárkit vállalok egy utcai versenyzésre mivel én pályára nem költök Mert nincs nagyon rá de mindegy ha Januárban 50 ezret is megy azért lehet meglepő eredményel zárulna a Futam ,
De tudod azt nem értem titeket azaz olyanokat akik nem szóltak bele belekevert az ő és én köztem lévő vitába. Ez az ő butaságát éretlenségét jellemzi. Na de mind 1 engem nem izgat én tudom nekem kik az igazi motorosok azok akik ezt a közösséget alkotják.
Nahát! Mit is mondhatnék erre az emberre. Én sem fényezem magam,pedig lehet többet mentem már hátrafelé járművel mint Ő bármely irányba az egész életében,és a hátralevőben is.
És nem érzem magam vén pöcsnek,akinek felmegy a cukra. Áááá! De hát miért is pazarlok szót az ilyenre.
Az még 1 dolog hogy kiszáradsz de úgy kicsípi a picsád megvadulsz tőle.
És a legrosszabb amikor már nem jön semmi de a tolás az még megy keményen. Na ott kezdem el becsülni a nőket mikor szülnek
Nahát! Mit is mondhatnék erre az emberre. Én sem fényezem magam,pedig lehet többet mentem már hátrafelé járművel mint Ő bármely irányba az egész életében,és a hátralevőben is.
És nem érzem magam vén pöcsnek,akinek felmegy a cukra. Áááá! De hát miért is pazarlok szót az ilyenre.
link?
És a legrosszabb amikor már nem jön semmi de a tolás az még megy keményen. Na ott kezdem el becsülni a nőket mikor szülnek