Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a másnaposság megállj parancsolt. Nem éhes voltam, hanem kibaszott sok volt a gyomorsavam, harapni kellett rá vmit
Mostani hétvégém elúszott, Zsóóóótinál gályázok meg a jövőhétvége is, csak akkor meg nem Zsóóóótinál gályázok, hanem egy másik ismerősnél. De összehozom igérem, nincs elfelejtve
Hm igen szép de csak yamaha idegent nem rakok rá R1 vagy r6
Te állat elmentél tölem éhesen és enni meg megáltál az uton ?
Pestám, szó se volt ilyenről. Hamarabb gyanakszok a Solton levő csehóra......
De ha más is igy lett volna akkor beválalom hogy itt szerezted
Kéne csevegnünk Hívhatlak?
Zsottíí itt vagy vagy alszol ?
Én meg nem kötözködésből mondom mivel nem is az főleg motorosok közt. De Bárkit vállalok egy utcai versenyzésre mivel én pályára nem költök Mert nincs nagyon rá de mindegy ha Januárban 50 ezret is megy azért lehet meglepő eredményel zárulna a Futam ,
Nem kell vele foglalkozni.
De tudod azt nem értem titeket azaz olyanokat akik nem szóltak bele belekevert az ő és én köztem lévő vitába. Ez az ő butaságát éretlenségét jellemzi. Na de mind 1 engem nem izgat én tudom nekem kik az igazi motorosok azok akik ezt a közösséget alkotják.
Na érdekes nap volt itt ugy láttom
Sziasztok!

Nahát! Mit is mondhatnék erre az emberre. Én sem fényezem magam,pedig lehet többet mentem már hátrafelé járművel mint Ő bármely irányba az egész életében,és a hátralevőben is.
És nem érzem magam vén pöcsnek,akinek felmegy a cukra. Áááá! De hát miért is pazarlok szót az ilyenre.
majd elküldöm privibe
Megyek eszek elöbb aztán olvasokmert már megen tele bas...tátok az oldalakat
Nos, HA Debrecenben lennénk autók, nem pedig lovasszekérrel járna mindenki, akár meg is tudnám nézni.
link?
Jó estét
szasz Thomas. HA tegyük fel HA lenne debrecenbe egy otó rá tudnál lesni?
Az még 1 dolog hogy kiszáradsz de úgy kicsípi a picsád megvadulsz tőle.
És a legrosszabb amikor már nem jön semmi de a tolás az még megy keményen. Na ott kezdem el becsülni a nőket mikor szülnek