Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóféle !
Hol van Pupu?
néztétek? link
milyen 400?
Baz+ Zsóti magyarul má
Nekem ati tempója se ment a hegyekbe kisvasutas vagyok én még Hozzátok képest hidd el, mentem volna múltkor is, meg most is, de idióta a beosztásom...
Hihetetlen, a Pesta nem olyan
Tök jó volt. Bánhatjátok.
Neked nem ment volna. Max a fordulat.
A 400 tudta az iratom. Betyár jó hangja vn. Pestámnak visszafele a gyógyszer elment. Had ne mondjam........
Vót ám. Nem is gyenge.
Jóhogy ! Így esttájon már nem zombékol a néma verőce köbcéje se.
Futam vót?
vedd meg. hengerfejet rendberakod az az olcsóbb, oszt mehet piacra. A lényeg, hogy ne füstöljön, oszt csáá. megszerzem neked ócsóba, oszt mikor jössz elviszed.
Na?
Szasztok, tiszta csombékos a mujkó.
Viszont így is megy... füstöl... és kit érdekel? Induljon menjen és ha meghalt akkor kell szétszedni
az nem nehéz.
ez nem is hangzik rosszul. kész anyagi veszteség.
A szétszedés megy.
Hát így ahogy írtad, hogy mindent szétszedsz, de már az összerakás bajos, úgy kár nekikezdeni
Viszont: szimeringek 800/db, vez lánc 7000, dugó+gyűrű 35-50000, hengerfejtömítés 5000. Szelepbecsiszolás, olajcsere, olajszűrő és mehet össze. Ja és a legfontosabb, vezérműtengelyy meg szokott kopni a házában, és ezért nagy fordulaton zörög, mintha lemezt zörgetnének benne.... Cserébe szárazkerteres, megölhetetlen a blokk.Remélem segítettem.
Ja, valami olyan kék. Az ára is barátságos.
basszus a múltkor volt az aldiba 2500-ért csepptöltő.olyan kéne neked is.már bánom hogy nem vettem.
Izzós töltő már a 70-es évekbeli tankönyvekben volt, meg a lengyel piacon (akkor még nem kíni piac volt) is ilyet lehetett venni.

Ma már egy 555IC meg egy 100A FET összesen nem többe, mint egy jobb fényszóróizzó