Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nokia E-52 billentyűs teló. Jó csak sok nekem.
mit kaptál?
Jó telcsinek is,de a Vicus meglepett egy telóval 45. szülinapomra. Egyébként nagyon jó kis készülék sztem.
Nekem Ők! Tetszenek. De nagyon!
Jó éjszakát mentem alukálni.
noo.
az vian, hogy neked mivel kelet európa és nyugat európa is szerepel a vágyaid közt, kelleni fog a teljes európa térkép. Ezzel lehet annyi gond, hogy a most használt magyaro térképed magyarország viszonylatában jobb, mint amit most nézek neked. (persze nem biztos) úgyhogy mielőtt valamit majd felül írsz, mindenképpen ments le valahova, ha kell vissza lehessen állítani. Rögtön letöltöm neked a torrent fájlt, becsomagolom és átküldöm mailban . Az operával nyisd meg. Elvben elkezd letölteni. Ha nem boldogulsz írj.
Egyébként bevált a MIO? telefonnak is használod?
OK, Tom, átnézem amit kűtté, de biztos jó lesz. Majd írok.
A php is OK, ha keresnek ilyennel, szólok.
2009. november
8.3.4.117940
mindjárt nézem.
kiválló.
meglesed a pontos igo verziót?
kerek 8.0..0.0.0.0 stb. ?
pontosan kellene. pl. 8.3?
nem mindegy sajnos.
persze. Azt használom.
Nincs hát. Nem hülyültem én meg teljesen, újba +800e, használtak is vagy félmillával többért voltak, amiben nagy TV van.
Ritkán kell, akkor felqrom a 20ezres ájgóst, oszt jónapot.
Nem flancolunk a motorja legyen jó, az meg úgy tűnik, jó, mert 90ezret mentem már el vele eddig.
ok. az opera kezeli a torrent letöltést. Esetleg van a gépen?
Még nem.
Torrentet töltöttél már le valaha?
viccelsz...Bömbibe nincs GPS ?
Dobd ki! (megyek kukázni )
nyóc
Épp tegnap raktam az androidos telómra IGO Myway-t, teljesen tuti lett Így nem kell új GPS-t vennem, mert az enyém öreg, jó ugyan, de csak IGO6 van rajta.
akkor hagyjad a pöcsbe. Nem lóverseny ! ! Első a xar gép.
nincs egy fél órája h kitettem,máris kilestétek
OK, mingyá nézem. Most kicsit ideg vok, mert egy tetű gép nem indul, új, és holnap kéne átadni, xopok vele. Már többx megszíttam ezekkel a 200ezres gépekkel, túlhúzott xarok
Most ha nem bírom elindítani, akkor holnap nyista lé, én meg go BP, az egy nap kiesés meg mínusz 10e