Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz. Miyen IGO van fenn? hányas?
elvileg le kőő tölteni a netrű, felrakni a megfelelő helyre a telóra és kész is.
Tamás! Tudok a Mio-ra horváth,osztrák,német,olasz térképet rakni? Ha igen mi a módja? Kösz előre is!
Egyébként jó film, de el kell tőle vonatkoztatni, hogy egy soktíz tonnás robot kazettásmagnóvá tud alakulni, az tuti.
írtam mailt, tegnap későn. majd sasold.
Béla!
Én akkor is szeretem a csajt főleg kár hogy a 3 ból kiszedték valami ótvarfeltöltöttszájú picsát raktak be. És azért zavarták el a foxit mert hogy túl nagy az ajka hát az anyjuk picsáját.
Snoopy ez jó vétel lenne
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ha a 3. rész is olyan gyengusz, mint a 2., akkor meg se nézem
Tiszta dedó ez a mindenné átalakuló izék, az a legjobb, mikor karatéznak egymással tiszta óvodás, nemhiába lett legóban sláger...
Tele az egész logikai bakikkal, egyedül meganfox ért valamit.
ménem motorozni
Ajánlom figyelmetekbe a 3 oldalt a fotóknál.
link
Sziasztok !
Sziasztok!
Én ma csónakázni voltam.:-)
Hú de szép FZR
Jajj Sanyikám. Én ma kb 160at mentem össze vissza. Láttam 1 csúnya motoros balesetet a Bajcsyn Podmaniczky kereszteződésnél kb 100m csúszott a motor fel a járdára. A srác már a mentőbe volt a sisak meg a csizma még az úton. Ma őrültekháza volt pesten maratonfutás mindenhol terelés lezárás
Mai motorozásból nem lett semmi. Sajna nem tudtam tankolni,ebben a hónapban nem maradt rá. Elég sokat költöttünk,meg a bringa sem volt occsó a gyereknek.
Sziasztok!
áááááááááá ma transformers 2 lesz mingyáááááááá . . . . . na akkor ma is korán ágyikóba bújok.
Na mi a fasz van mááár? Sehol senki?
Kiugrottam haverommal a ringre ma nyílt nap volt hát volt pár autócsoda.
Csak mert azért
szasztok itthon szétgyepáltam ma a kicsikét.