Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pestám itt az a 100le+amit hiányoltál ja nem is hanem 500le+
azért óvatosan nehogy valami szétporladni készülő vacak legyen rajta. A DOT számát érdemes megnézni.
Jó nem kapkodom el mert visszaépítem eredetire és vissza kell majd boltolnom Zsozsoval a fejidomot és azt is odacsapom
De amikor úgy gondolod h már nem motorozol,és türelmes vagy mint Ábrus ,elküldheted
na te engem csak ne puszilgass! nem olyan családból származom én!
Puszilom huanitát majd mondjátok nékije meg titeket is
Jó éjt Pestám!
hajrá Pista akkor a csajozás ma elmarad
Aszem ma nem az én napom van szerintem megyek vacsorázni és dvd -ni jó éjszakát
mikor az enyémet fújták akkor választhattam volna olyan fehéret, hogy bizonyos szögből nézve fehér, máshonnan kékes vagy narancsos színe lett volna. jól nézett ki de én maradni szerettem volna a gyári verziónál.
Azért írtam késő téli időt
na szasztok!
Szerintem maradjunk a yamaha fehérnél se matrica felirtat semmi lopakodó fehér.
Azt a festés dolgot még kitaláljuk,csak had heverjem ki Ábrus vasát
Feketében,vagy fehérben gondolkozol az olcsóbb,a feketét tudjuk bolondítani ezekkel a varázsszerekkel, de a legolcsóbb a fehér
Én kihülyültem magam 81-88 közt, mostanában már inkább biztosra megyek.
Ilyen hülye az ember, pedig akkor nagyobb veszteség lett volna feldobni a pacskert, mint most
hát az ET tudta mozgatni ilyen hidraulikával a fejét ilyen teleszkopós volt a nyaka vagy mi szóval állítható biztos jó lesz . .
Azért nem gondolnám,persze 10000-röl engeded vissza és még kettőt vissza akasztasz na az gáz lehet.,akkor esetleg.
Csak "A" Omegán voltak,az osztója ua,mint a miénk,csak az ET ne legyen nagyobb 33-nál,mert az gáz lehet elöl a féktárcsánál. (296mm-es van elöl,és útban lehet a féknyereg nagyobb ET esetén)

Igazad van (bar tapasztalat nelkul mondom, teljesen egyet ertek veled!).
Bar az ilyenek azert enyhen meglepnek, amikor azt olvasom, hogy a gsx 1400-nel a motorfek kb azt jelenti, hogy gaz visszavesz, kerek pedig blokkol
Meglepetesek fognak erni, nem keves sztem :D!
Gump
A kulcsszó épp élek
Hát ennyit a gumik is megérnek Én is most vadászok gumikat, felnim már van