mikor az enyémet fújták akkor választhattam volna olyan fehéret, hogy bizonyos szögből nézve fehér, máshonnan kékes vagy narancsos színe lett volna. jól nézett ki de én maradni szerettem volna a gyári verziónál.
Azt a festés dolgot még kitaláljuk,csak had heverjem ki Ábrus vasát
Feketében,vagy fehérben gondolkozol az olcsóbb,a feketét tudjuk bolondítani ezekkel a varázsszerekkel, de a legolcsóbb a fehér
Én kihülyültem magam 81-88 közt, mostanában már inkább biztosra megyek.
Ilyen hülye az ember, pedig akkor nagyobb veszteség lett volna feldobni a pacskert, mint most
Csak "A" Omegán voltak,az osztója ua,mint a miénk,csak az ET ne legyen nagyobb 33-nál,mert az gáz lehet elöl a féktárcsánál. (296mm-es van elöl,és útban lehet a féknyereg nagyobb ET esetén)
Igazad van (bar tapasztalat nelkul mondom, teljesen egyet ertek veled!).
Bar az ilyenek azert enyhen meglepnek, amikor azt olvasom, hogy a gsx 1400-nel a motorfek kb azt jelenti, hogy gaz visszavesz, kerek pedig blokkol
Meglepetesek fognak erni, nem keves sztem :D!
Feketében,vagy fehérben gondolkozol az olcsóbb,a feketét tudjuk bolondítani ezekkel a varázsszerekkel,
Ilyen hülye az ember, pedig akkor nagyobb veszteség lett volna feldobni a pacskert, mint most
Igazad van (bar tapasztalat nelkul mondom, teljesen egyet ertek veled!).
Bar az ilyenek azert enyhen meglepnek, amikor azt olvasom, hogy a gsx 1400-nel a motorfek kb azt jelenti, hogy gaz visszavesz, kerek pedig blokkol
Meglepetesek fognak erni, nem keves sztem :D!