Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dik há én is ezt aszondom!
az oldalidomok nem hála isten
Nekem is az lesz. Nem lesz pénz másra. A tartót meg olyanra kellene csinálni,hogy gyorsan le lehessen venni ha nem kell,mert nem valami szép látvány .
én csakis textil vagy cordura nyeregtáskát veszek.meg a konzolt is úgy szeretném megcsinálni hogy könnyen mozgatható legyen.
Lehet aszelepek miatt is.
Sziasztok.most hívott a szerelő mert megmérte végre valahára a kompressziót hát mit mongyak siralmas lett.az egyes hengerbe 11 körül volt a kompresszió a többibe 4-5.hát kurva gyenge na ez mennyibe fog nekem fájni?a szelepek miatt ilyen kevés vagy lehet rosszabb is.köszi
Két szép dobozzal is el tudnám képzelni,de az horror árban van.
A nyeregtáska tartón én is agyalok.
akkor hamar gazdára talált! vagy meggondolta magát a tulaj.
Levették. Pedig ma került fel egy szép 1000-es.
melyikre is gondolsz?
esetleg képed nincs hogy hogy volt felfogatva meg ilyenek?csak ha nem vagyok bunkó.
de akkor valami 20 vagy 25000 mondtál rá én meg azt sokallom.ezért kérdeztem hogy nincs-e occsón! de mindegy mert akkor majd a télen megcsinálom magamnak.gömbvasam van oldaltáskát majd veszek aztán alkotok rá valamit.nekem hátsó doboz tartó nem kell csak nyeregtáskához.
Az oldalidom is kapott? Azt írtad,hogy a faridom az sérült.
Igen ha csak ..... De a károk egyenlőre nem is tudom a villa meg a kerék még kétes ?
köszi
reméljük, csak lánc. Azt összetűzöd patentszemmel, és mehet (Ábrus mit mondana erre )
Sziasztok!

Szia Laci!

Váltottam biztosítót! Kiküldte a jövő évi ajánlatát az Aegon.
Ugrott a bónusz egyet jó irányba,de a negyedéves így is drágult ezerpárszáz forintal. Az Uniqa simán verte az ajánlatával. egyed évre 5000ft az Omegára. Ennél már csak egy kedvezőbb volt az Astra,de azt nem mertem. Nem ismerem őket,de 300ft-al voltak olcsóbbak az Uniqa-nál
Hááttt... Vagy Thundercat, vagy VFR 750 RC36 II
milyen motor lesz a köv.?
Az adatlapomon mintha kinn lenne.
De amúgy bazsikaa@freemail.hu
A tiltáson ordítás muszika? megy, minden ok vele, köszönöm kérdésed !
Nekem csak ez kéne, de mi a mail címed?
Van fékkar is! :) privátba írja meg mindenki, ha kell valami.

Thomas és a blokk muzsikál?