Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemegyek a garázsba,megpucerálom az "új" téligumi garnítúrámat.
Komolyan mondom,már nem nézek híradót,és nem olvasok újságot sem.
Mocskos büdös rohadt qrva anyjukat,aki a világra szarta ezt a mocsok geci szarházi bandát.

Dögöljenek meg.
Sziasztok! Megjöttem. Hát Pupu nálunk a hegyen tiszta dér volt minden,tán most kezd engedni ahová odasüt a nap. Érdekes a városban nem annyira.
Na ez kemény lesz most 1 fok van itt 10órakkor holnap reggel 9 kor mennem kell nagyon nem fogok lefagyni a motorról
Lesz még itt utcai harc , ezeket se válasszák meg még1x
Ne küld
Majd a következő talin odaadod.
Jó reggelt
Akkor jó
Potinak:
link
link
nem
"The 50cc bike was limited to a top speed of 31 mph (50 km/h) but with the limiter removed can reach speeds in excess of 60 mph (97 km/h), the 125 was capable of 68 mph (109 km/h), and 180cc topped out at 78 mph (126 km/h)."
Hát itt van egy pár.
A 125-ösnek a gyár szerint 109 a vége.
sziasztok egy kérdés mert látom it vannak aktiv tagok egy Gilera DNA 125 ös mennyit megy végre?
na lépek én is holnap korán kelés aztán lomis piac, aztán meló.

jó éjt mindenkinek!
ja majdnem elfelejtettem. EMRE majd küldöm vissza a kormányaid mert nem jók sajna. most hogy alapba kifordítom a kormányt a kezelő stucni és az idom közt van 1,5 cm na most a te kormányodnál a kormány és az idom közt volt durván 2,5cm kezelők nélkül.így hát ez a project nem jött be.max vmi másik sportkormányt tudnék de azt meg nem érdemes.azért a max 1cm emelésért.
de hát a vadak is az erdőben élnek!
Nem fognak,a kerékpárúton megyek,az meg az erdőben van.
aztán akkor már disznó háton való lovaglássá megy át a dolog!
Eladta már a robeszt.