Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most mivan mindenki eltünt? Mire itt vagyok
Na agodjatok ugy sem megyek el ugy ,hogy elöte ne szolnék Már jobb kedvem van a kb 500 as vérnyomásom mellett
De ha begorombulok már pedig befogok a hétvégi Tolás fesztiválra Kész lesz a Box kiállás . És vissza megyek és legyőzőm azt a kanyart
Motor majd lesz másik, bazdki, rohadt nagy mákod volt. Örülök, hogy nem lett bajod, szarabbul is kijöhettél volna belőle.
a lényeg, hogy TE legalább épp bőrrel megúsztad.
Kerék vagy valalmi szerintem elment Azért titkon remélem hogy mégsem Erősitett X gyűrűs 130 LE feleitti motorokhoz valo lánc van rajta . És nincs rossz állapotban sem .
Elsöre olajat nem találtam de visszanéztem és valami olaj megjelent Blokknál!
Faridomot törte , faridom alsó betét törte, Rendszámtarto és rendszám elment De még kérdéses? Láncvédő tört tartofülekel együtt , H.villa sérült, egyenlőre ennyi De igazábol majd a feltárásnál tudok infoval beszámolni.Az abaj hogy tolásnál semmi sme ért el semmit de nem jól gurult és valami kőszőrült mégis .
Basszus! Simán ottmaradhattál volna! Jó hogy megúsztad.
Erősen döntötten jobb kanyar majd gyengének éreztem a fokozatot és visszadobtam neki egyet .És féloldaltan el csatatant a lánc és bekeveredett a kerékhez. Szembő jött az auto azt siekrült elkerülni. Majd a 4 es keresztezödésbe majd nem kifutottam a kocsik elé (Fő utvonal) és fel a járda szigetre .Oldalán motorozval ugy vettem észre elég szar ügy egy szakadó lánc .
mi történt?
Nekem semmi De amotor az neces besötétedet és igy nem tudtunk sokmindnet csinálni sem meg látni sem
Szia Pestám! Remélem nem komoly a baj?
Jobb estét skacok!Pisti örülök hogy nincs bajod a motort meg majd megcsinálod!
mi volt? Hogy vagy? Mesélj !
Itt vagyok
Jobb éjszakát urak.
Don Juan mi? Don Huanita
Én is. Csak próbálok szabadnapot kérni vasárnapra, megnézni Don Huant.
Érdekelne, de melózok 2.állásba
Siójut szombat du, és vasárnap.