Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemosta, és elraktrad?
Elkaptak a zsaruk.
Kipukkadt a gumi?
Unod?
Ne basszzz.... Mi történt?
Na estét!Kész vége az idei motorozásnak lerendeztem a vasat
like és lopás
Akko kell az a vizsga.
130
Én meg egy nagyon jóképű srác vagyok csak kár, hogy az arcom eltakarja....
"Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét,felismerte az antivírus..."
"Még a pitbull is kétszer mellé harapott..."
Ígymost mennyiazannyi tesa?
rendben, buta vagyok, ez van
Mért, hány mp-ig sül? Fingom sincs, de havi +30ér valszeg megtanulnám...
Mesélj, milyen volt? (ugyanis 45 vagyok, de még soha nem volt sikertelen vizsgám - ÉN felfogtam, hogy van, amit és amikor meg kell csinálni - ezt a lemutató ujj miatt írtam neked)
nem pont annyi a kérdés, hogy hány mp-ig sül a buri
Én általában figyelmesen olvasok, de nekem is az jött le... baxtatni is akartalak kicsit, hogy "hogylehetkresztelqrni" de aztán gondoltam, minek, csak besértőcc...

Ui:
Poti, baz+, hogy lehet KFC vizsgát elqrni?
havi nettó 30 plusz, nem kevés
Ja akkor jó az öreg meg le van tojva
szasztok nem a kresszen húztak meg, azt írtam, hogy sikerült csak persze nem figyeltek rám megint a KFC-s vizsga nem sikerült.

Pénteken visszük a Lancer-t szerelőhöz, ha rábólint akkor megveszem vagy elcseréljük a kicsire, majd még eldől.

fbeni, nekem van egy eladó 250-esem ha érdekel és más nem veszi meg, mert most van rá lehet jelentkező.
Ja,és majdnem elfelejtettem. Megmértem a profilmélységet, 2db-on 7mm, a másik kettőn 8mm!
Jasziii! Megvannak a kerekek! 25-be a 4 téli matador 195/65-15 ATS gyári Opel Omega falufelnin 33-as et! Nem kell semmi hozzá,felmegy a helyére. És még elég kultúrált állapotban van.

JA! Sziasztok!
Nagyon jó motor a Thundercat, csak ajánlani tudom!
Ha jól értettem, most csinálod majd a jogsidat? Mert akkor viszont egy lépcsőfokot tennék még elé...
gida következő fényezési látványterve