na húzok. meghegesztette a garázsajtót, mert eltört. kész a kerítés. most pedig holt rokonok látogatása van soron. lezuhanyoztam, ettem, kv-ztam. mosán emberi külsőm van. Csak szemem hót vörös a tegnapi és mai hegesztéstől, de leszarom. Lassan kókány módon de megtanulok ívvel hegeszteni. Csúnya de stabil varratokat készítek. gecibüszke vagyok magamra.
egyébként meg neröhögj. Te még azt se tudd milyen színű lesz. nekem robertgida itt lakik egy köpésre. átmegyek, oszt az ábrus feliratú üvegbe rakok a bordó helyett egy bugyirózsaszínt, oszt teleszel a leglangyibb GW-s.
jó igazad van. visszaolvasva annak tűnik de az akartam írni, ha már friss festés, én modernebbet csináltatnék. olyanból pedig, hogy "gyári" sokféle van. nemlehet 1-re rámondani.
nincs olyan, hogy gyári festés. természetesen nem egyfajta festéssel jöttek ki. én a helyedben nem gyárit csináltatnék. Költséges is lesz, plusz nem lesz egyedi. Egy szép egyedi festés mutatósabb. Van itt a fúrumon egy srác, a robertgida nick-es. Gyönyörű fetést csinál, megbízható, és ért is hozzá. Akár el is tudod neki a postázni az idomokat. Ha nem sürgős még lehet kedvezményt is kapsz mint FZR-es.
Helló! Segítséget szeretnék kérni tőletek.... A tél folyamán szeretném a motoromat festőhöz vinni. Azt szeretném kideríteni, hogy a 600-as FZR-nek ez a gyári festése?
Ha valaki tud segíteni örülnék neki.
Ennél hülyébben nem is lehetett volna megfogalmazni.
Ha valaki tud segíteni örülnék neki.
Az lesz a jutalékom.
És a nyóc lityi csak átlagos.