Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7l volt mikor Erdélyben voltunk. Fojtással, túra tempóval.
Ez bázi jóóóóó!
10l átlag. Ja Sanyinak üzenem, 135 1be de minuszos az első fogaskerék.
Kíváncsi lennék alattam mit enne a mocid , enyém képes a 6l fogyasztásra de ritkán tudok úgy menni vele .
Na megyek csinyálok még valamit amig be nem setétedik
Nem kő állatnak lenni
Csodálkozol?,?
Mentem volna, de nem jött fizu. Szegeden már nem szeretnek a rend őrei.
Jobban jártál vonna együsz oszt lett vona futam
Én meg ma elpakoltam a falak melyöl oszt holnap reggel állok néki bevakolni amihez csak hozzájba férek Motor téliesitvel
Na ho ha hó!
Az enyém sem áll meg alatta.
Én bízok a japán mérnökökben és formatervezőkben.
na húzok. meghegesztette a garázsajtót, mert eltört. kész a kerítés. most pedig holt rokonok látogatása van soron. lezuhanyoztam, ettem, kv-ztam. mosán emberi külsőm van. Csak szemem hót vörös a tegnapi és mai hegesztéstől, de leszarom. Lassan kókány módon de megtanulok ívvel hegeszteni. Csúnya de stabil varratokat készítek. gecibüszke vagyok magamra.
ha neked nem az lenne, akkor meg a másik lenne szebb
egyébként meg neröhögj. Te még azt se tudd milyen színű lesz. nekem robertgida itt lakik egy köpésre. átmegyek, oszt az ábrus feliratú üvegbe rakok a bordó helyett egy bugyirózsaszínt, oszt teleszel a leglangyibb GW-s.
A gyári a legszebb. Persze kinek i tetszik. De gyáriból is többféle létezett...
jó igazad van. visszaolvasva annak tűnik de az akartam írni, ha már friss festés, én modernebbet csináltatnék. olyanból pedig, hogy "gyári" sokféle van. nemlehet 1-re rámondani.
"nincs olyan, hogy gyári festés....én a helyedben nem gyárit csináltatnék."
Ennél hülyébben nem is lehetett volna megfogalmazni.
nincs olyan, hogy gyári festés. természetesen nem egyfajta festéssel jöttek ki. én a helyedben nem gyárit csináltatnék. Költséges is lesz, plusz nem lesz egyedi. Egy szép egyedi festés mutatósabb. Van itt a fúrumon egy srác, a robertgida nick-es. Gyönyörű fetést csinál, megbízható, és ért is hozzá. Akár el is tudod neki a postázni az idomokat. Ha nem sürgős még lehet kedvezményt is kapsz mint FZR-es.
Helló! Segítséget szeretnék kérni tőletek.... A tél folyamán szeretném a motoromat festőhöz vinni. Azt szeretném kideríteni, hogy a 600-as FZR-nek ez a gyári festése?
Ha valaki tud segíteni örülnék neki.
Tudom, így beszéltük meg.
Az lesz a jutalékom.
na, beszéltem vele. mikor kimondtam az emre-nevet, egyből 100-zal drágább lett elküldtem a hírdetésem, megnézi, aztán gondolkozunk.
Ja, most olvastam, mégsem kell.
És a nyóc lityi csak átlagos.