Hi everybody! :) Uh de regen jartam erre! Orommel kozlom a gepem meg megvan es jol mukodik! de most a segitsegetekre lenne szuksegem! Ideje cserelnem a lanckereket esa lancot, ugye ajanlottak hogy lanc szettbe erdemes ezt cserelni hogy eggyut kopjanak ossze. Kerek ha valaki tud olcson netrol vagy elfekvobe van neki FZR 600R tipusra szett kerem irjon.
Ez lófaszt se sípol......
A tápot onnan gondolom hogy jó, mert 5 voltot megkap rajta az alaplap, mindenhol..... Mondjuk ez nem jelenti hogy jó Bármit basztam vele, a venti baszik felpörögni stb... Köcsög játék ez, nincs benne motor. Pedig úgy könnyebb lenne.....
ha a ventik nem pörögnek, honnét tudod hogy jó a táp?
Csere alkatrésze kellenek és egyenként megnézni hol a hiba, elsőnek másik táp kell. Aztán másik alaplap, amibe kompatibilisek a meglévő cuccaid.
Aztán ha esetleg felpörög a proci hűtő ventije akkor lehet tovább lépni. Esetleg vegyél ki belőle ezt-azt (memoria, vga, merevlemez), és hallgasd meg milyen hibakódot sípol a gép.
Guruk! Mármint számítógépguruk. Adott gépem egyszer csak kikapcsolt. Magától Alaplap áramot kap, tehát táp jónak tűnik. Bekapcsolni nem igazán lehet, nyomkodásra nem reagál, ventilátor, stb el se indul. Merre keresgéljek még
Dióhéjban: mostanra lett olyan a futómű, gumi stb.. hogy merem tolni neki. Amikor megvettem a vasat egy haverom hozta haza Szekszárd mellől. Én az asszony twingójával mentem, és a haver nem tudta tartani a tempómat, mert mindenfele ment a gép. Először a hátulját cseréltem ki, onnét hiányzott 1-2 persely, hézagoló. Utána jött az eleje, mert kicsit repedtek voltak az eredeti féktárcsák.
De az első teló csak idén nyáron lett teljesen jó.
Es egy oszi kep a Vasrol!
Rohanok a csíkoshoz
link
A tápot onnan gondolom hogy jó, mert 5 voltot megkap rajta az alaplap, mindenhol..... Mondjuk ez nem jelenti hogy jó
Csere alkatrésze kellenek és egyenként megnézni hol a hiba, elsőnek másik táp kell. Aztán másik alaplap, amibe kompatibilisek a meglévő cuccaid.
Aztán ha esetleg felpörög a proci hűtő ventije akkor lehet tovább lépni. Esetleg vegyél ki belőle ezt-azt (memoria, vga, merevlemez), és hallgasd meg milyen hibakódot sípol a gép.
Este leszek,mert megyek vissza melózni.
Dióhéjban: mostanra lett olyan a futómű, gumi stb.. hogy merem tolni neki. Amikor megvettem a vasat egy haverom hozta haza Szekszárd mellől. Én az asszony twingójával mentem, és a haver nem tudta tartani a tempómat, mert mindenfele ment a gép. Először a hátulját cseréltem ki, onnét hiányzott 1-2 persely, hézagoló. Utána jött az eleje, mert kicsit repedtek voltak az eredeti féktárcsák.
De az első teló csak idén nyáron lett teljesen jó.