Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet elromlott a fordulatszám mérő a motoromon.
Úgy tudtam 10.500-nál kell leszabályoznia a gépnek, de az óra szerint 11.500-ig pörög.
valaki elvitte a létrát?
Nagyon jó a zenéje!
5:34-nél ahogy szalad,az király!
Lehet h azért mert rád esett a kocsi?
Én már 6 éve csak olajat cserélek 15 perc
Megint egyedül maradtam? Akkor ledőlök egy kicsit én is alukálni.
Miért van az,hogyha lemegyek az aknába a kocsi alá,akkor az előre meghatározott javításon kívűl,még egy egész délelőttöt töltök a kocsi alatt.
Csak nekem jut osztályrészül ez a dolog,vagy ismerős másnak is a szitu?
Egy kuplung kinyomó csapágy meg 130000ft! Nézegettem én is,mert ocssó,de nem is jó. Aranyár a motyó hozzá.
Bocsi,most olvasom. Köszi!
És azt le lehet valahonnét tölteni? De ne csak azt írjátok hogy igen,hanem a helyet is ahonnan lejön.
ÁÁÁÁÁ ebben a hónapban már nem futja rá.A ferin kell első gumót,olajat,telóolajat,kormánycsapágyat hengerfej tömcsit,termosztátot cserélni
és nincs is benne 1 gramm extra sem
Bármi. De nem kell megijedni az egész világon vannak szervizek, bárhol meg tudják javítani....Szóval megveheted nyugodtan.
Ebben vajon mi romolhat el?
Háát, a békalámpás valóban érdekes jelenség, viszont az tény, hogy még egy mellette parkoló nyitott ajtajú méregdrága Audi/BMW is biztonságban van ellopás ellen. (amíg el nem távolodik 15-20 méterre)
Nem teccett hogy rajtam van az a búra. (meg ki hallott már gyárilag ablaktörlős motorról biztonsági övvel)
ja, csak arra kő sisak, meg nem véd meg perecné. mindegy
Épp elég volt szerelni. Ilyenbe van Piaggio vagy melyik az sokkal tetszetősebb, asszem a teteje is levehető meg ilyesmi...
Undorító és drága...
Ilyen kellett volna potinak Egy ekkora batárba nagyon beleülnék! A forma is tetszett mindig, plusz ennyire olcsók...
amúgy a C1 tipikusan az a fajta jármű, amire mindenki köpköd, míg nem ment vele

A paksi hapsilink
Nem bírtam, mert beteg a gyerek. XCsak beszéltem vele.
Hulladék motor.
Zsóti, nem voltál PUPUnál?