Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hátránya van ennek a motornak mégpedig a fogyasztás ! A VTR szereti a hasát min 8 l simán megiszik .
Aztán csak okosan, nehogy elvigyem előled.
Ha kéccázba el tudom adni az FZ-t akkor annyit lehet nekem is megér a csere.
R6 10.000 , octavia 40.800 .
felhívom, megkérdem mennyit dobna rá a majára
Eddig mennyi volt?
Most néztem a biztosításokat a kocsira és a motorra , az R6 13000 piz a adóval együtt , octavia meg 35000 piz (persze az éves)
Ez a vtr tényleg szép...
A motort nem, csak az eladót.
Basszus nem tudom hogy innen még hova eshetnek a használt motorok árai.
Ez tuti masina !
Ez nekem is tetszene
ismered?
Na ez jó motor nézegettem én is !
persze a VTR-ért a 450 készpénzes ár
Az RF-en nincs plexi, és vacak a festés. ennyi
De ebbe beszámítaná a mahisztit. Amerikai gép, kb 6 éve Magyarországon, tip-top állapot.
Szerintem hívjad fel bátran, és egyezkedjetek.
igen
elküldtem a robeszt neki, hátha tetszik
Rákérdezzek mi a helyzet a géppel?
Azt írja hogy nagyrobeszt beszámít,beszélj vele!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ezt is néztem. amit mutattál nem rossz, kicsit elbizonytalanított a hiányos-téma, de ha elviszik a maját, az is érdekes lehet
2500-ig? Te állat!
Én a fabia-t elég dízelesen vezetem, és konkrétan észrevettem, hogy hajlamos melegen torpanni, hidegen pedig fulladni. rányomták komputerre és aszonták minden ok. kiokítottak hol kell váltani, meddig illik legalább elforgatni. mivel állandóan városba közlekedek úgy néz ki elkezdtek lerakódni mindenféle előnytelen tulajdonságokat nyújtó anyagok mindenfelé. mióta (kb. 1,5 hónap) leforgatom a fokozatokat 2500-ig, minden ok. nem torpan, nem fullad. TEhát jót tesz neki ha kicsit "gasználják" is. Na megyek. CSináljuk a kerítést tovább.
szasz nyomi, ha van má pénzed akkor ezt vedd meg
Ismerem a tulajt nem árul szemetet (meg asszem Bakosi kolléga is tudja kiről van szó) Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri, még én is gondolkozok rajtam hogy elhozom pályagépnek.