Az RF-en nincs plexi, és vacak a festés. ennyi De ebbe beszámítaná a mahisztit. Amerikai gép, kb 6 éve Magyarországon, tip-top állapot.
Szerintem hívjad fel bátran, és egyezkedjetek.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ezt is néztem. amit mutattál nem rossz, kicsit elbizonytalanított a hiányos-téma, de ha elviszik a maját, az is érdekes lehet
Én a fabia-t elég dízelesen vezetem, és konkrétan észrevettem, hogy hajlamos melegen torpanni, hidegen pedig fulladni. rányomták komputerre és aszonták minden ok. kiokítottak hol kell váltani, meddig illik legalább elforgatni. mivel állandóan városba közlekedek úgy néz ki elkezdtek lerakódni mindenféle előnytelen tulajdonságokat nyújtó anyagok mindenfelé. mióta (kb. 1,5 hónap) leforgatom a fokozatokat 2500-ig, minden ok. nem torpan, nem fullad. TEhát jót tesz neki ha kicsit "gasználják" is. Na megyek. CSináljuk a kerítést tovább.
szasz nyomi, ha van má pénzed akkor ezt vedd meg
Ismerem a tulajt nem árul szemetet (meg asszem Bakosi kolléga is tudja kiről van szó) Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri, még én is gondolkozok rajtam hogy elhozom pályagépnek.
Ha kéccázba el tudom adni az FZ-t akkor annyit lehet nekem is megér a csere.
De ebbe beszámítaná a mahisztit. Amerikai gép, kb 6 éve Magyarországon, tip-top állapot.
Szerintem hívjad fel bátran, és egyezkedjetek.
Ismerem a tulajt nem árul szemetet (meg asszem Bakosi kolléga is tudja kiről van szó) Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri, még én is gondolkozok rajtam hogy elhozom pályagépnek.