A többség tudja hogy miből lett hirtelen ez mind. (a mocskos férgek csak a saját szintjüket hozták: erővel "elkérjük" attól aki kiszolgáltatott és sok van neki)
Kőművesem is kiakadt hogy ők dolgoznak annyit mint az állat, ezek meg az ég világon semmit sem csinálnak és tele vannak pénzzel, holott egy normális világban a "képzettségükkel" max. arra lennének alkalmasak hogy a földet túrják napszámban minimálbérért.
Szasztok élek még melót keresek pesten úgy néz ki a héten költözök haza. És akkor valakihez lekerül a motorom ha nem gond. Egyenlőre nem tervezem hogy megszabadulok tőle de még semmi nem biztos. net még nincs ha lesz jelentkezek. . .
Nem egészen így.
A szomszéd faluban van retkeséknek olyan hogy a Merci max. 1 éves S500 AMG (és nem csak a felirat AMG) meg egy új fekete X6-os BMW de egy évvel ezelőtt még közmunkásként gereblyézte a falevelet a családfő az árkokból és majd rájuk szakadt a putri teteje. (800 m2 őszilomb mintás térkövet raktak le náluk az udvaron a kastély köré a kőművesek akik itt dolgoztak nálunk)
Az újabb GW-kat látva kissé olyan érzés fog el mint amikor a dagadt retkes c.gányt látom kiszállni a méregdrága Merciből a családdal együtt:
nem rossz, de én nem vagyok ilyen.
Egy pár éves BMW R1100/1200 azért kissé előrébb helyezkedik el technikailag mint az öreg GW ha világjárásról van szó, újabban meg már nem szeretnék GW-t.
(bár azt nem írtad hogy lé nem számít, de ha lenne rá akkor vszeg ilyennel kenném)
csak egy kicsit ábrándoztam
de:
1, amíg nincs normális műhely nem állok neki ilyen szerelgetésnek.
2, szóval előbb az egy szobás 44nm-es lakásomat kellene lecserélnem egy családi házra, mivel a gyerek miatt is fog kelleni a nagyobb. Ami a jelenlegi helyzetben nem lesz egyszerű.
2, a 750-est sem motorozom ki
Szóval ezeket nem tudom kiverni a fejemből, de azért néha eljátszok a gondolattal hogy mi lenne ha....
Épp úgy mint Sanyi.
A szomszéd faluban van retkeséknek olyan hogy a Merci max. 1 éves S500 AMG (és nem csak a felirat AMG) meg egy új fekete X6-os BMW de egy évvel ezelőtt még közmunkásként gereblyézte a falevelet a családfő az árkokból és majd rájuk szakadt a putri teteje. (800 m2 őszilomb mintás térkövet raktak le náluk az udvaron a kastély köré a kőművesek akik itt dolgoztak nálunk)
nem rossz, de én nem vagyok ilyen.
(bár azt nem írtad hogy lé nem számít, de ha lenne rá akkor vszeg ilyennel kenném)
de:
1, amíg nincs normális műhely nem állok neki ilyen szerelgetésnek.
2, szóval előbb az egy szobás 44nm-es lakásomat kellene lecserélnem egy családi házra, mivel a gyerek miatt is fog kelleni a nagyobb. Ami a jelenlegi helyzetben nem lesz egyszerű.
2, a 750-est sem motorozom ki
Szóval ezeket nem tudom kiverni a fejemből, de azért néha eljátszok a gondolattal hogy mi lenne ha....
Épp úgy mint Sanyi.
Mi kell neked, Babetta?
"majdnem minden meg van még hozzá!"
meg nekem baromi messze van