Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor marad egy luk a tanknál ( szerintem ) mert a fzr ülés banán alakú .
Sziasztok!

Ennek a faridomnak az ülése. Annak az íve ami a tank felől van az FZR tankjához illeszkedik szerintetek? link
Igen,végül is már megjártam pár országot azzal is. Horváth,Szerbia,Ausztria saját keréken,Olaszország,Slovénia pedig kocsival vittük ki a bringát,
De azt hiszem ennek vége. Nem biztos hogy leszek még olyan erőben a meg fogom tudni csinálni az ilyeneket. Erősítem a lbam,de nem az igazi még mindig.
Gondoltam .hogy nem olyan egyszerü napod volt
biciklivel....
Tök jó helyeken járkálsz! 1x majd én is erre fogom költeni a pénzecskémet. Utazni fogok,autóval,motorral!
Épp ott sétálgattunk, mikor láttuk, hogy kicsit füstölnek az ablakrések. Akkor már kivonult 1 tűzoltó autó, és balfaxoskodtak. Fél óra múlva már égett az egész, mint állat, akkorra már 3 autó volt ott, és a melletti házakat locsolta, hogy az ne fogjon tüzet. Oda lehetett menni 30 m-re, még az elején, a végén állítólag nagy gebasz volt, 200+ tűzotó végzett vele estére.
Ez Zell am See sétáló utcájának a közepe, ott voltunk még tegnap, meg Kaprunban.
Ez mi? Beálltál tűzoltónak?
Én is kirándultam, kicsit messzebb Ezt láttam élőben, mikor kezdődött, fotóztam is.
Elég durva volt. Még jó,hogy a gyereket,meg a kutyát nem vittem magammal (pedig tervben volt) mert a diliházban végeztem volna.
Ha nem lesz még hó,akkor 22.-én ismét megyek fel,és nem kell menni sehová bevásárolni. Legalábbis remélem.
Ember tervez, feleség végez.
Áááá Csövi! Azt hittem hozzátok is eljutok,de nem gondoltam ennyi menést tervez a Vicus.
Szevassz Pestám! Tegnap sajnos nem mentünk be hozzád,ugyanis életem párja felrendelt Bp-re már de 10-re. Azt hittem lesz időnk benézni ide-oda,de tévedtem. A gyereknek kabátot vásárolt,tisztítószer az Ázsiában,majd következett a Dechatlon Bp,de nem volt amit szeretett volna,és Szfehérváron szerencsére talált mindent. Siófokra kb 7 körül érkeztünk,akkor már nem illik zavarni senkit.Haza pedig este fél kilenckor. Mentem 550km-eert,ebből Bp-en 80-at. Mindenhol tébolyda,és rengeteg autó egész hazáig. Siófokon sétáltunk a parton egy kicsit,de még ott is sokan voltak.
Az Omi meg lett járatva egy kicsit.
Szia Sanyi! Azt hittük már elvesztél.
Sziasztok!
Na jó láttom elszomorodtál Neked is kén egy a sarokba
Neked dis jó lenne egy a sarokban Pistám Kriszta elmenne dolgozni te meg csak dobálnád az érméket egész nap
És a legjobb, hogy kifogyhatatlan sosincs vége....
Szasz Pupu!
Itt egy kis segítség:http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Beszélgessünk?
Vagy fessünk olyat amilyet te szeretnél?