Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok!
Rendben, nos a teendő a következő:
odamész a hűtőhöz, kinyitod. kiválasztod a legnagyobb alkohol tartalmút, töltesz magadnak cca. 1 dl-t, és lehúzod. Gyerünk !
Foltos lett,véletlen nekidőltem ,beletenyereltem ,ezért hírtelen hátraugrottam,így levertem a sárvédőt az asztalról ami ráesett a küszöbspolylerre

ppúúúúú deidegesvagyokakúrvaéletbe
kiborítottad?
Van az a pénz
ahelyett,m hogy hathatós segítségemmel, gombokér lefújnánk a brava-t
Na most ment pocsékba 1 heti munkám,és egy fél autóra való szín +lakk
Hogy a faszt nyelje keresztbe
milenne ha nevetváltoztatnék az újságos nevemre?
Okééééé
Nincs nálam kábel, de holnap felrakom.
Szasztok lányok ! Te Zsotííí most erről jutott öszömbe ,hogy csinyáltunk képet mikor Éjjel Szegeden votunk bent Fagylajtozni mikor a lánc elé álltunk be . Vágod? Az nekem nincsen mög ! Kéne nem kell azonal ráér egy fél óra mulval is
Jaaa. Azok között volt szar. Az elejéről való példányok között volt amiben kábelkorbácsot cseréltek gariba.
Jaa, félreértettél gida, ez nem az én kocsim volt, hanem haverom fóbiája. azért is kérdeztem ati-t.
áh, azt táncsak észrevették volna. Egyébként nagyon rohadék dolog tud lenni ez a villany cucc. A golfom ilyen amit öcsém használ. abba annyi jó van csak, hogy dízel, oszt nem kell nagy elektronika (nameg nem is igazán van benne olyan) ha izzít, meg van önindító akkor megy...

Szevasztok
Ha egy padon három nő ül, milyen hosszú az a pad?
-hat láb,három hüvely
Ne legyen igazam,de szerintem ez egy tipikusan olyan jelenség amikor szarrátörés következtében le kellett vágni az elejét,és még műszerfal cserét is végezni kellett ami nem sikerült a legfényesebben,esetleg újra is lett kábelezve vagy nem jól, vagy nem belevaló cuccokkal.A műszerek összevisza munkálkodása néha megy néha nem vagy csak kicsit világít esetleg vibrál,vagy leáll majd minden ismét fasza,ez olyan ilyesmire utaló jel
Motortérben nyúlványok tömítők heggesztések eredetit mutatnak?
De mondjuk olyasmire is gyanakodhatsz hogy főleg ha sokat állt valahol egész egyszerűen megrágta a kábelkötegeket az egér(nem vicc)
óó bazzeg, tud valaki küldeni egy win 7 eredeti host file-t? az enyém eltűnt és sehol nem találom
végre egy szabad nap, csak este megyek dógzani
Rövid hír: egy szereplő válogatáson meghalt kéccáz indiai
ezt már tegnap láttam.nem normálisak az biztos!