Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan mintha egy tehén állna az út közepén.
na matol vegre nem alszok egyedul behoztam prüntyökét a hidegrol es itt alszik velem.
Mentetek már rajta? Elég vicces, alagút hegy nélkül le is videjóztam
Az a nép közelebb áll a balkánihoz, elég vadak, és nacionalisták.
Ott, ha úgy érzik, valaki nem az ő ügyüket képviseli, rövid úton kibelezik, nincs ez a liberális nyunyogás, mint nálunk
Nem hagyják magukat így terelni, mint a birkák, mint mi.
Ja tényleg de hüle vagyok
de nálunk a hidak és alagutak miatt olyan drága ám.
Gondolj bele, mi pénz összehordani egy hegyet amibe alagutat lehet furni. de legalább gazdaságos. ahol kiástad, lesz egy völgyhíd, míg ahova hordtad, lehet fúrni az alagutat.
Akkor valamivel több eszük van mint nekünk
most 440 a dízel, és 360 az étolaj.
ha még jobban is megy tőle.
nyilván télen hígítani kell, máris az 1 liter inkább 1,1 liter. ez jó bicnic.
kéne valami adalék ami bebüdösiti, oszt nem lesz mekdonác szaga tűleee.
A helybeliek vehetnek bérletet, az sokkal olcsóbb nekik, csak a nyaraló átutazó külföldieket húzzák le, mint a szaros gatyát de igazuk is van.
Valamivel több, mint a miénk, de nem sokkal.
Viszont ott nem lopnak annyira a vezetők, brutál drága a pálya, de a bevételből évente építettek 200km-nyit, át a hegyeken, feleannyiért, mint nálunk az alföldön.
Bár gondolkodom akkor is sok
Előzőbe, a Vectrába tettem, pont egy 1000res volt az 5 literes flaska... aztán leálltam vele, mikor annak is felbaxták az árát, és már annyi volt, mint a qton.
A növényi olajban több a glicerin, és nagyobb az energia tartalma, repült vele a Veki, csak télen nagyon besűrül, az nemjó.
Ebbe még nem raktam, de ahogy kinéz a helyzet, fogok. Főleg, hogy van sajtolós ismerősöm, errefelé termelnek sokan repcét, napraforgót.

Az autónak krumplisütő szagú lesz a füstje, sokkal jobb, mint a büdös gázolaj, de fináncnál tuti bukta
Horvátoknál mennyi a fízetés ? Nekem fogalmam sincs azé kérdem
és te még azt se teheted meg mint öcsém a szívóval, hogy 10 l gázolaj mellé betölt 5 liter teszkós étolajat
Hát én egy évben megyek 20x minimum, és a 4napos 1650ér nekem rosszabb, mintha évit kapnék egy huszasé. Ha lenne éves matricám, még többx mennék is rajta...
Egyébként a qrva drága pályánk is olcsó a horváthoz képest, ott EGY ÚT fentről a tengerig 6 000 Ft (vissza meg megint 6 000)
De ez a 440-es gázolaj már elég vicces nekem is
Hát még ha a píííízedet
Most tudom mit írsz !
Egy a cél mindkettönek ! Zsebet tölcs és ürits!
Mindent megteszek az ügyért ! Milyen jó is az amikor szívja valaki a víííredet !
De nem ? Én összinte leszek választani sem voltam .Minek ? Igazábol 2 hülye a befuto a többi csak imátálni van . Akko meg nem mindegy melyikek szííílják a vérünket .
Akko most férjhez mész vagy nem ?