Az a nép közelebb áll a balkánihoz, elég vadak, és nacionalisták.
Ott, ha úgy érzik, valaki nem az ő ügyüket képviseli, rövid úton kibelezik, nincs ez a liberális nyunyogás, mint nálunk
Nem hagyják magukat így terelni, mint a birkák, mint mi.
de nálunk a hidak és alagutak miatt olyan drága ám.
Gondolj bele, mi pénz összehordani egy hegyet amibe alagutat lehet furni. de legalább gazdaságos. ahol kiástad, lesz egy völgyhíd, míg ahova hordtad, lehet fúrni az alagutat.
most 440 a dízel, és 360 az étolaj.
ha még jobban is megy tőle.
nyilván télen hígítani kell, máris az 1 liter inkább 1,1 liter. ez jó bicnic.
kéne valami adalék ami bebüdösiti, oszt nem lesz mekdonác szaga tűleee.
Valamivel több, mint a miénk, de nem sokkal.
Viszont ott nem lopnak annyira a vezetők, brutál drága a pálya, de a bevételből évente építettek 200km-nyit, át a hegyeken, feleannyiért, mint nálunk az alföldön.
Előzőbe, a Vectrába tettem, pont egy 1000res volt az 5 literes flaska... aztán leálltam vele, mikor annak is felbaxták az árát, és már annyi volt, mint a qton.
A növényi olajban több a glicerin, és nagyobb az energia tartalma, repült vele a Veki, csak télen nagyon besűrül, az nemjó.
Ebbe még nem raktam, de ahogy kinéz a helyzet, fogok. Főleg, hogy van sajtolós ismerősöm, errefelé termelnek sokan repcét, napraforgót.
Az autónak krumplisütő szagú lesz a füstje, sokkal jobb, mint a büdös gázolaj, de fináncnál tuti bukta
Hát én egy évben megyek 20x minimum, és a 4napos 1650ér nekem rosszabb, mintha évit kapnék egy huszasé. Ha lenne éves matricám, még többx mennék is rajta...
Egyébként a qrva drága pályánk is olcsó a horváthoz képest, ott EGY ÚT fentről a tengerig 6 000 Ft (vissza meg megint 6 000)
De ez a 440-es gázolaj már elég vicces nekem is
De nem ? Én összinte leszek választani sem voltam .Minek ? Igazábol 2 hülye a befuto a többi csak imátálni van . Akko meg nem mindegy melyikek szííílják a vérünket .
Ott, ha úgy érzik, valaki nem az ő ügyüket képviseli, rövid úton kibelezik, nincs ez a liberális nyunyogás, mint nálunk
Nem hagyják magukat így terelni, mint a birkák, mint mi.
Gondolj bele, mi pénz összehordani egy hegyet amibe alagutat lehet furni.
ha még jobban is megy tőle.
nyilván télen hígítani kell, máris az 1 liter inkább 1,1 liter.
kéne valami adalék ami bebüdösiti, oszt nem lesz mekdonác szaga tűleee.
Viszont ott nem lopnak annyira a vezetők, brutál drága a pálya, de a bevételből évente építettek 200km-nyit, át a hegyeken, feleannyiért, mint nálunk az alföldön.
A növényi olajban több a glicerin, és nagyobb az energia tartalma, repült vele a Veki, csak télen nagyon besűrül, az nemjó.
Ebbe még nem raktam, de ahogy kinéz a helyzet, fogok. Főleg, hogy van sajtolós ismerősöm, errefelé termelnek sokan repcét, napraforgót.
Az autónak krumplisütő szagú lesz a füstje, sokkal jobb, mint a büdös gázolaj, de fináncnál tuti bukta
Egyébként a qrva drága pályánk is olcsó a horváthoz képest, ott EGY ÚT fentről a tengerig 6 000 Ft
De ez a 440-es gázolaj már elég vicces nekem is