Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az asszony, de androidos mobil felvételének terén kihívásokkal küzd most is azt hitte, nem vette fel én fent voltam az emeleten, és nem hallottam, hogy cserreg.
mikor tiszta mutatós
de ebben a sz*r időben
Szépek a fehér autók. Elegánsak. Nekem nagyon bejönnek!
az enyim fehér.

bár, nekem meg a fehér nemteccik.
Igaz az övé 1 milla volt,az enyém meg 450.
Azt hiszem még ma megnézem , hogy egyből melegszik e a vízcső vagy nem
Ma délelőtt volt nálam egy haver,neki 2000 évjáratú faceliftes Omija van,de még olyan motoros mint az enyém. Hú de szép az autója! Kombi,full extra meg minden. Törésmentes,rozsda nélküli csodás járgány. Ráadásul gyönyörű fehér színű. Mindig tetszettek a fehér kocsik!
hílak telefonon erre egy női hang felveszi, de nem szól bele. De hallom valakinek ordít, hogy készen vannak a szendvicsek.
Nekem az Omo volt a kedvencem, még 91-ben, később, mikor már tudtam venni jobb autót, akkor már nem volt Omi ezért lett VectraC.
Ja, úgy használtam, 25-33% max, de qrvára sültburg szaga volt nem az a kénbüdös, mint a qton tankolté.

Van a faxt termosztát, nem arra írtam, teeee, hanem mondom KŰŰŰŰDÖK levéltot - az SMS-emet se kaptad meg ?
Az nekem drágább mint a gázolaj.
Nemis! Szerencsére a motor tök renden van. A karosszérián lesz némi tennivaló tavasszal. 2 sárvédőív csere,4 ajtóalja javítás. Még csak kezdeti stádium,de nem akarom hogy elfajuljon a dolog. Egyébként nem bántam meg,jó kis kocsi.
Laci neked volt igazad annakidején.
na itthon. Azert tart addig mert a csatlakozasok kozott sok az atmenet 4*szalltam at mogyitol ormezoig. Vissza gyorsabban jottem mar mert kesett a mogyi busz 10percet es pont elertem amugy varhattam volna 1orat a kovetkezoig.
ja.
tényleg van egy Fabia termosztátod?
Nem sokáig mert legutóbb is nem véletlen emelték fel az árát
háde, ha tolsz 5 lityit belőle egy 20-as kannához. . . akkor is krumpli szaga van a kocsinak?
Igen,mióta kicseréltem a termosztátot. Tök jól melegszik a verda. Ez még a régi hathengeres 525 TDS motoros diesel. Még hagyományos adagoló van rajta,csak elektromos gázpedállal. Az Alapjárat részénél egy motor szabályoz,de még a hagyományos adagolós.
Sanyáé 6 hengeres, abból 4 gátrepedt, azé melexik hamar
Akkor szar a termosztátom !
Írtam már a napokban, hogy használtam anno, de lehet, ráfanyalodunk még.
Egyébként Magyarországon bűncselekmény, majdnem a testi sértéssel és lopással egyenértékű tétel - no comment. Ill. comment: a büdösqrvaannyukat
én is furcsáltam. főleg egy alacsony hulladék hőjű dízelnél.
a metróba 365 az olaj.
és még krumplit is lehet benne sütni.
6-8 perc ?