Az asszony, de androidos mobil felvételének terén kihívásokkal küzd most is azt hitte, nem vette fel én fent voltam az emeleten, és nem hallottam, hogy cserreg.
Ma délelőtt volt nálam egy haver,neki 2000 évjáratú faceliftes Omija van,de még olyan motoros mint az enyém. Hú de szép az autója! Kombi,full extra meg minden. Törésmentes,rozsda nélküli csodás járgány. Ráadásul gyönyörű fehér színű. Mindig tetszettek a fehér kocsik!
Nemis! Szerencsére a motor tök renden van. A karosszérián lesz némi tennivaló tavasszal. 2 sárvédőív csere,4 ajtóalja javítás. Még csak kezdeti stádium,de nem akarom hogy elfajuljon a dolog. Egyébként nem bántam meg,jó kis kocsi.
Laci neked volt igazad annakidején.
na itthon. Azert tart addig mert a csatlakozasok kozott sok az atmenet 4*szalltam at mogyitol ormezoig. Vissza gyorsabban jottem mar mert kesett a mogyi busz 10percet es pont elertem amugy varhattam volna 1orat a kovetkezoig.
Igen,mióta kicseréltem a termosztátot. Tök jól melegszik a verda. Ez még a régi hathengeres 525 TDS motoros diesel. Még hagyományos adagoló van rajta,csak elektromos gázpedállal. Az Alapjárat részénél egy motor szabályoz,de még a hagyományos adagolós.
Írtam már a napokban, hogy használtam anno, de lehet, ráfanyalodunk még.
Egyébként Magyarországon bűncselekmény, majdnem a testi sértéssel és lopással egyenértékű tétel - no comment. Ill. comment: a büdösqrvaannyukat
de ebben a sz*r időben
bár, nekem meg a fehér nemteccik.
Van a faxt termosztát, nem arra írtam, teeee, hanem mondom KŰŰŰŰDÖK levéltot - az SMS-emet se kaptad meg ?
Laci neked volt igazad annakidején.
tényleg van egy Fabia termosztátod?
Egyébként Magyarországon bűncselekmény, majdnem a testi sértéssel és lopással egyenértékű tétel - no comment. Ill. comment: a büdösqrvaannyukat
és még krumplit is lehet benne sütni.