De tényleg tele a tököm velük Már azt sem tudják jó modjukban mit adoztasanak meg . Az igazság az ,hogy itt mind egy kaptafára való .Nem választgatni kellett volna belölük hanem elzavarni őket a bűdös jónevelt picsába mindet.
Jó nem lesz annak a vége ami itt folyik az országban , igazából nem nagyon lehet tenni semmit , bármilyen felkelés lenne levernék mit a szart ! Ha nem a magyar rendőrök akkor hoznak kintről
addig csialja a kormany ezt amig osszehoznak egy jo kis utcai osszecsapasokkal tarkitott puccsot. De akkor felfegyverkezek a policeshopbol es megyek en is.
A mult héten volt éppen nálam egyik haver aki amugy müszakisztató egy vizsgaállomáson és mondja ,hogy azt csinálják sokan ,hogy bemennek hozzájuk és kérdik mit tegynek a kocsival ha le akarják tenni .De eladni nem csak ,hogy garázsban tárolval jó elökészitvel el tudják raktározni ideglenesen . Mert hogy már olyan sokban van ,hogy egyenlőre ez a megoldás számukra . Azt mondja ilyenre még nem volt példa .
kapjak be az osszes f@szomat. EN az M0-tol befele autopajan jarok 1,5perc alatt bent vagyok a hosok terenel meg haza is arra jovok sporolok 10percet ha nem ujpestnek megyek a vaciut fele. Mennyi bort akarnak meg lehuzni rolunk. Benzinbe ott az utado autopalyan egy evbe ha egyszer megyek akkor sokat mondtam iden is csak Pestahoz mentem le. Nem is vonz de ha meg a foutakat is megsarcoljak akkor sehova nem megyek eladom a vasat es veszek egy kisrobogot varosba kozlekedni. Qrva anyjukat meg 2evig baszogatjak a nepet aztan ugyis elbuknak.
Én meg nem mert lofaszt jártam eddig is az autopályán ! Nekem jobban megérte venni egy 4 naposat arra a ritka időre. Drágitani Bőviteni, Baleseti adó. Mennyei áras Benzin stb. Lacikám ittál talán Mennyenek a .......oda
szasztok