Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tettye

Mazsolázz!
Tettye vendéglő,itt van szép sétálós hely,és nagyon jó a kaja. Tőle nem messze a Havihegy,kb 5 perc séta,és van egy szép oark is a vendéglővel szemben. A vendéglő háta mögött vezet egy kis erdei út a vidámparkhoz fél óra séta,és már fent is vagy a Mecseken.
Van itt minden.
Vannak nagyon jó helyek,ahol nem drága a kaja,és nagyon finom.
Árkádba engem még erőszakkal sem tudna senki becibálni! 1000000-an vannak,sok vízfejű unatkozó ember.
baze, reggel ráfagyott a pleximre a hószitálás
hát, maga a belvárosi rész, amit a tv-ben mindig mutogattak, azt kb 15 perc végigsétálni, azt hittem az valami marha nagy placc De lehet menni erre-arra, viszont az árkádban nincs egyik kajáldában sem tartár
Romantikus - sétálós hely? Beülős kávézó, akármi?
szzééép, reggel én is majdnem fotóztam nálunk, de ha ma is ilyen lesz, akkor csinálok 1-2 képet
Dóm,Vasarely múzeum,Barbakán,Zsolnay negyed Tudásközpon,Kodályközpont,ez utóbbiak most épültek nemrég.

Nagyon sokminden van,és hogy Nektek mi az érdekes,há azt nem tudhatom.
köcsög. Épp hogy első igazi felnőtt motorvásárlási próbálkozásom volt. Pár éve simán elhoztam volna, így, hogy nem tetszett pár dolog, mosmá kényesebb lettem. De te sem hoztad volna.
Persze
Miért is szeretek futni a Mecseken? Nem is tudom....
Sziasztok! Jössz Pécsre? Mikor?

Egyébként valóban ott van,ahol a hölgy mondta. A Végállomástól alig pár percre. Így most hiába mondom,hogy szállj le és menj tovább felfelé,és jobbkéz felöl.
Sanyii. Vonatmegállótól mennyire és merrefele áll meg a 30-as busz Pécsen? Azt mondta a telefonba a hölgy, hogy azzal tudunk menni a Hotel Makár-ba, végállomástól 150m-re van...
Sziasztok,nem érdekel valakit 91-es fzr 1000 hátsó futómű,mennyiért lehet elpasszolni?
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
mi lenne? biztos tőlem akartad ezt kérdezni?
Ja és azt elfelejtettem írni h a festő koma volt is nála
Felhívott ma 1 ürge,azt kérdezte h én vagyok e a telefonboltos ,mert azt akar venni

kiábrándítottam hogy én autófényező vagyok,de ő csak hajtotta h neki telefon kellene
4-5 perces beszélgetés után(azt hittem valami haver szivatni próbál),kiderült hogy jó volna ha valaki lefestené a kerítését
Megadtam a szobafestő cimbi számát aki az előbb hívott h mekkora marhát szabadítottam rá
Most ott járnak hogy a szobáját kell tapétázni ,és kecskével akar fizetni
meg kellet volna felezni, jobb oldala kék, bal oldala bordó
Mondtam én hogy nem akarsz te nagymotort venni!
Véletlenül nekem is van eladó négy nyári gumó 195/70 R15 nyár elején vásárolt,2 db ezer km ha van benne,tehát 99.5%os
nem volt elég jó, hogy elhozzuk.