Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja, annyi idő alatt már elhagyom Pestet egy Debrecen-Győr autópályás haladás esetén
Annyi idő alatt érek Pécsről Bp-re az én tempómban.
jo reggelt pesten de már indulok is vissza elegem van pestből 3ó ut mogyoród őrmező fél 7-fél 10 tartott míg felértem
Nekem ha lesz valaha másik gépem,aminek nagyon csekély a valószinüsége,akkor az a Yamaha GTS lesz. Nagyon tetszik. Főleg mióta láttam fent a szervízben élőben. Királyos vas.
Nem jó. Beleverem a fejem. Nagyon alacsony. Van itt két pálya is tőlünk 2 perc sétára,de mi a Vicussal nem nagyon járunk oda. Nagyon ügyesek a fiatalok. A Bogi viszont simán beáll közéjük játszani,az még bírja a tempót.
Ki tudja mi az a youngtimer biztosítás?
a garázs ajtóra dobjatok fel egyet.
Hát nálunk mindenki használná,a Bogi kosarazik is,állandóan lent lóg a pályán. Az anyja is odavan a kosárért meg én is.
ez tényleg szép.
jaja. bár mivel nagyrészt egyedül dobálgatok majd... majd mindegy milyen a pálya.
Hát nem tom a zzr 600 nem olyan jó motor.sztem. Az oké,hogy fiatalabb,de jobbnak sztem nem jobb mint az FZ
nem mintha szándékoznék megvenni (bár ha enne lé, csak szerelemből simán), de ezek a VF-ek annyira tetszenek, igazi vagány formájú motorok: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vf_500f-5278654
Helyes! Jó az homokon is. Majd gyorsz passzokkal megy a játék!
már a gyűrű is megvan hozzá...
ja, akkor :

egyébként lesz kosárpalánk akkor is.
legfeljebb nem lesz rendes beton előtte
homok lesz, oszt csáá..
Igen olvastam. Csak vicceltem.
lehet olvastad itt. egy kisebb vagyon lenne
Csinálj inkább kosárpályát,jövök kosarazni!
amit vásároltam cucc. 6 kissebb iskolai dobogó(1X2 m), 2 nagyobb (a nagyobbak taposó része 4 cm vastag fenyő deszkákból van és 1,75X1,75m) 3 kosár palánk, 1 pinpong asztal. ebből lesz a kerítés előre, és a lépcsőfok bentre. szépen a lépcső fokok a helyére kerülnek, le lesznek csavarozva, és veszek a baumaxba hulló padlószőnyeget, és ráragasztom.
háát, ugyanennyiért van zzr600, külföldi okányokkal. akkor már egy százassal többér az 50 generációval jobb
Thomas és a kupleráj...
zavaróan takar az a pulcsi
és még nem láttad elölről.
kár hogy nyáron kamera nélküli telefonom volt.
Jó reggelt ! Hát igen teljes mértékben megértem
a multkor csizmát voltunk vásárolni.