Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lenne jó neked. Dízel 440 Ft jó az a kis gázos fabija. Meg ez túl erős is neked

Ha nem lenne ilyen buzi drága fenntartani 1 autót, én is vennék egy stiftet vagy egy 2es golfot, oszt gázt bele, vagy villanyt, itt a városban szaladgálni pont jó lenne. A BMW meg lenne az ünneplős-elmenős.
A svájciak így jáccák, ők vannak annyira gazdagok, hogy hagyják őket takarékoskodni.
fogadnék, de olyan fura meccsre, ahol az 1. félidő már lassan 90 perce tart. . . .
Hagyd a fagyd a faszba azt a szemetet. odadom érte a jó kis Fóbiát. Na?
búbos kemence van. hozok a patakról vizet, oszt melegítek.
Jó, hogy nem béjemvéd van, mert abban 2 termosztát van az egyik már nekem is kezd halódni, mert lassan melexik fel a verda.
Csere 8 péz/db, de ugye a 2-t 1xerre szokták

Termosztátod nem csak be van akadva? Kivéve próbáld főzni 1 fazék vízben a sparhelton (nem tom, nálatok van-e villany-gáz a tanyán ) és látod, ahogy mozog. Vagy nem mozog
Tomasz, vettél egy rossz termosztát
Az enyém 6-8 perc pöfögés után 90 fok,és hidegek a hűtő csövei. 92,5 foknál viszont nyit,és akkor egyik pillanatról a másikra forró lesz a hűtő.Bent viszont már kánaán van. Jó meleg.
természetesen az első.
a belsőt nemnagyon tudom megfogni. útban van a műszerfal
van otthon Fabia termosztátod?
hámán a BMW-be is olyat raknak ?
fasza.
na megyek visszarakom a régit, oszt az újat visszaküldöm. FCUK !
Tommm, írd meg a postacímedet, nem találtam sehol. Kűdök.

Melyik radiátor? Ha az első, akkor xar van, ha a belső, akkor az úgy jó
Hát ha a hűtő meleg ennyi idő után akkor sajnos igen. Vettél egy rossz termosztátot.
3 perc után meleg a cső elől a radiátornál, és már a radiátor is langyos. magyarán nyitva a term.

azaz:
vettem egy rossz termosztátot.
vagy simán ennyire hűti a vizet a gázreduktor?
Biztos hogy nem nyit. Nem is szabad neki,és az hogy meleget fúj ennyi idő után az jó jel. Kinyitod az elejét,és megfogod a hűtő csöveit. hidegnek kell lennie. Akkor nyit a termosztát,ha beengedi a hűtőbe a vizet. Ha viszont melegek a hűtő csövei járatás után,akkor viszont nyitva van a termosztát.

Ennyi idő után ha meleget fúj akkor kétlem hogy nyitva lenne.
ha a kezembe volt a termosztát miután kivettem a csomagolásából...
ha belefújok a nagy csöcsbe, akkor át kell eresztenie a levegőt? nem kellett volna annak zárva lenni szobahőmérsékleten?
HELP!
nem melegszik a kocsi rendesen.
hoztam termosztátot, az előbb kicseréltem.
3-4 perc alapjáraton pöfögés után elkezd a radiátor melegedni. Ennyi idő alatt nem lehet 88 fok igaz? (annyin nyitna a termosztát)
a kocsiba épphogy elhagyta a hőfok mutató az első vastag fehét vonalkát...
Szar termosztátot vettem?
na jó-jó, de nálunk ha véletlen rossz gomb ragad be a beleborult KV-tól Á.J. Nagyvenyimi lakosnak készül egy 20 millás számla, de azt se kapja meg, mert még ott az egész nap, hogy törölve legyen, mielőtt éjszaka nyomtatnák. Haviszont nálad beragad az enter, nos akkor .. . nem tudom mi történik de jobb is ha nem tudjuk mi van ha 'A' gáz és 'B' gáz összekeveredik...vagy épp ha nem.
Látnád a főnököm pultját ! Óvatosan kell mellette elmenni mert leborul az egész halom szir szar amit felhalmoz rajta !
Nekem is tetszettek ezek a vasak , nagy választék sajna nincs belőlük de egy biztos ezekre vigyáztak a tulajok .
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_gts_1000-5028636
Val
ahol van egy 1993 motorrevü újságom abban hasonlítják össze a fzr ezressel .( börzén vetem anno )
mindenkinek. (mlas x3)
Nálunk ezért (munkahelyen) fővesztés jár. (telemorzsázott/kávéval leöntött billentyűzetért,kábelek közé pakolt cuccokért)
Szasztok mizu?
Én tegnap pakoltam rendet az asztalomon,három óráig tartott míg szétválogattam a sok alkatrészt,meg lehordtam a pincébe.