Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 000FTOS BUKSI ELADÓ 30 000 ÉRT GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN...shoei multitech.... L 59-60 as méretben de annál kicsivel nagyobb.....30 973 08 69
Na megint áááá Nem vot ölég nálam
miert te ugy erzed hogy nem vagyunk baratok?
Akkor csak marketingrizsa.
én is ?
ne szomoru csak hianyoznak a barataim
ati most rakom pendrivera, es holnap kiirom lemezre es elkuldom postan holnap a cimed kuld el emilbe nekem. freddurst75@freemail.hu ra
ilyen szomorú ?
papszigeti videot nezem eppen.
latod en ilyen nyughatattlan vagyok.
nem idegesit sot orulok is neki mert kiotlottem egy jo kis powercruiser format. Egy ules eloretolt labtarto a segge a minimumig ultetve. Hm kene 400volt a hegesztonek es mar nyomnam is.
anélkül nem tudsz regelni. egyébként nemnagyon küldenek semmitse, legalábbis úgy tapasztalom...
Látom te is mindenképpen át akarod építeni.
Eonos Thomas, számít valamit ha jutalomkártya programmal engedélyezem a megkeresést vagy ez is csak marketingrizsa?
eddig nekem 2X sikerült 3 év alatt.
Ez ilyen sajna
Részvét puppantyú !
Hat gyerekek pupu nem hazudtolta meg magat, ismet sikerult felboritani a motort. Most nem usztam meg indexbura toressel. Fejidom tores,bal oldalidom festek karc repedes,quplung also munkahenger csavarja elhajlott mindez a qrva elso lanckerek miatt de visszacsereltem 17re 16rol. Lattam 38fogas hatso lanckereket az milyen durvulat lehet mar.
Újat bótba a hüje is tud venni, abban semmi kihívás
Amit belinkeltél, ott is inkább 6-7000, meg a szállítás, 10 lenne az
Megyek Mezofalvara megkerdem, hogy van e tarcsa.
ez még nekem is begyere
na, király.
lehet venni 3500-ért újat. akkor én adnék egy kopottért olyan max. 2500-at. így a kecske is megmarad, és a káposzta is jóllakik.
Akinek nincs 3-4 ezer forintja egy új tárcsára az ne akarjon ilyenen sütni, vagy vágja ki egy lavór alját

tárcsalapokat meg mondjuk innét lehet válogatni olcsóbban
A kopottat meg leadják, mert többet ad érte a fém felvásárló mint azok akiknek a sültgalamb is szeletelve kell hogy a szájába repüljön.
Bobbert akkormán. Úgy teccene.
Sztem Tomasz nem újat venni gondolt, hanem "szerezni" - mint ahogy énnekem is kéne azért kérdezünk téged, mint "agrárkörökhöz közeli vállalkozót"
Biztos ezek a tárcsák is kopnak, cserélik, stb. na nekem olyan kéne ócóé. Majd a lukat befódozom én.

Van 1 vízműves haverom, neki "sekélydomború edényfenék"ből van, az is tuti, de olyan nincs használtan.
Egyébként most hogy le van vetkőztetve a GW így látszik igazán hogy mennyire állat choppert (cruisert) lehetne építeni belőle. (majd dobok fel képeket)
Ha nem kaptam volna hozzá dobozokat akkor biztos hogy tavaszra már köze sem lenne az eredeti állapothoz.