nem idegesit sot orulok is neki mert kiotlottem egy jo kis powercruiser format. Egy ules eloretolt labtarto a segge a minimumig ultetve. Hm kene 400volt a hegesztonek es mar nyomnam is.
Hat gyerekek pupu nem hazudtolta meg magat, ismet sikerult felboritani a motort. Most nem usztam meg indexbura toressel. Fejidom tores,bal oldalidom festek karc repedes,quplung also munkahenger csavarja elhajlott mindez a qrva elso lanckerek miatt de visszacsereltem 17re 16rol. Lattam 38fogas hatso lanckereket az milyen durvulat lehet mar.
Sztem Tomasz nem újat venni gondolt, hanem "szerezni" - mint ahogy énnekem is kéne azért kérdezünk téged, mint "agrárkörökhöz közeli vállalkozót"
Biztos ezek a tárcsák is kopnak, cserélik, stb. na nekem olyan kéne ócóé. Majd a lukat befódozom én.
Van 1 vízműves haverom, neki "sekélydomború edényfenék"ből van, az is tuti, de olyan nincs használtan.
Egyébként most hogy le van vetkőztetve a GW így látszik igazán hogy mennyire állat choppert (cruisert) lehetne építeni belőle. (majd dobok fel képeket) Ha nem kaptam volna hozzá dobozokat akkor biztos hogy tavaszra már köze sem lenne az eredeti állapothoz.
Ez ilyen sajna
Részvét puppantyú !
Amit belinkeltél, ott is inkább 6-7000, meg a szállítás, 10 lenne az
lehet venni 3500-ért újat. akkor én adnék egy kopottért olyan max. 2500-at.
tárcsalapokat meg mondjuk innét lehet válogatni olcsóbban
A kopottat meg leadják, mert többet ad érte a fém felvásárló mint azok akiknek a sültgalamb is szeletelve kell hogy a szájába repüljön.
Biztos ezek a tárcsák is kopnak, cserélik, stb. na nekem olyan kéne ócóé. Majd a lukat befódozom én.
Van 1 vízműves haverom, neki "sekélydomború edényfenék"ből van, az is tuti, de olyan nincs használtan.