Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Jó reggelt!
Jó reggelt!
jo reggelt pupakok.
mondjuk egy fzr? van egy eladóba
szeretem én, csak néha lenne jó valami dögebb.
valóban praktikus, csak épp nem szereted...és így pedig nincs értelme az egésznek...banditok jók, főleg az a hasidomos 1200-as amit én néztem ki annó magamnak
banditok voltak
inkább keress rá, hogy 2006-ban miféle olajhűtéses szutyoki volt az uccsó olyan hűtéses amit csináltak
jó, azért nem akkora teher szélvédelemben, kénylemesen, olcsón járni melóba nap mint nap csak a véremmel nem bírok
már azt se értettem miért kellett azt a tökjó fzr-t eladni és venni helyette egy ugyan műszakilag jó, de amúgy nem igazán jó robogót, ami annyira nem neked való, hogy azt egy jött ment is megmondaná, nemhogy mi, akik már valamennyire azért ismerünk...

ezért sem szóltam eddig se bele és nem is fogok beleszólni ezek után se...az enyém fele olyan jó állapotú mint a tiéd, még is ma is hívott egy srác, hogy vinné ha tényleg jó, tegnapelőtt is kaptam 2 mailt is, hogy tényleg ilyen jó állapotú külsőre? szóval a tiédből kitelt volna egy olyan motor amilyenre mindig is vágytál...nem egy vadonatúj R1-re gondolok, de értesz....
cikket írok, lapzárta van hallod pötyi, adjuk má el valakinek a robeszem
mé' nem alszó?
nám vót ott mit segíteni
Az én corsám király, ilyenkor is elsőre indul, gáz nélkül! imádom!...mellesleg 250 ft volt 1 kilincs...
semmi gond, megbocsátok
szerintem csak egy olyan corsa volt mint a potié
azért gondolom odament volna Ádám, ha Poti lett volna. (mondjuk én egy idegennek is segítettem volna ha tudok)
szegény Pöti

Elnézést hogy éjszakásból hazaérve nem arra vártam hogy mikor jelentkezel be.
Többszöri akkuösszeszedősépphogybeindulás, és bikázás, majd lefulladás után, vert seregként elvontatták. ilyen elsőautós témának tűnt, szép emlékeket ébresztett, úgyh nem akartam megzavarni. ( bár azért már majdem szóltam, hha ég a lámpa, áll a féken, ég a tolatólámpa, nem tart tovább az akku )
Na mi a helyzet? Megcsináltad nekik?
Ja, rettentően hiányzik.
egy öröm volt veled beszélgetni

Boldog Új Évet
Most fosta el magát egy poti-corsa, az étterem előtt.
jaja