Szerintem azért nem ennyire borús a helyzet.
Kiszámoltam, a te géped 35e ft-tal lesz drágább mint ha most íratnák át,szerintem ez nem olyan veszélyes.
Azt se felejtsük el hogy ha másikat (újabbat) vesz valaki az sem lenne olcsóbb, ellenben a vételár magasabb és a teljesítményadója is sokkal nagyobb évente,azaz még több költség.
Zsolti 12-ese már más téma. Az örök darab marad az biztos, azt max. a blokkja miatt veszik meg kerti traktornak a földekre.
nem most akarok vasarolni majd jovore aprankent. Eladni mar biztos nem fogom tudni igy megmarad es megcsinalom mert senki nem fog 100e fizetni az atirasra egy 250e motornal.
Én nem vásárolgatnék a helyedben semmit hanem tartalékolnék a következő gazdasági krízisre.
Azon kívül eldönteném a helyedben hogy MIVEL akarok motorozni és arra költenék. (beszéltünk már erről is)
Kiszámoltam, a te géped 35e ft-tal lesz drágább mint ha most íratnák át,szerintem ez nem olyan veszélyes.
Azt se felejtsük el hogy ha másikat (újabbat) vesz valaki az sem lenne olcsóbb, ellenben a vételár magasabb és a teljesítményadója is sokkal nagyobb évente,azaz még több költség.
Zsolti 12-ese már más téma. Az örök darab marad az biztos, azt max. a blokkja miatt veszik meg kerti traktornak a földekre.