Az angolt ne bánd, az nem fog ártani... nekem is tanulnom kéne, de olyan kiba lusta vagyok, és nekem senki se fizet érte nem adnak el angolul, de ez ma már kevés, a fiatalok már középfokúval jönnek ki általánosból
Én ott érzem hiányát, hogy minden komoly szakcikk/szakfórum angolul van, ha keresek valamit, megszenvedek vele.
"hiszen egy nagyteljesítményű motornál akár a vételár tíz százalékát, vagyis 150 - 200 000 forintot is kitehet az okmányirodai ügyintézésért fizetendő összeg"
majd azt írják, hogy:
"hiszen egy öreg, 1100-as ZZR - ami jó esetben már 3-400 000 forintért elérhető a piacon - közel százezer forintért cserélhet gazdát az új rendszerben."
Érted, hogy mit nem értek? ...
Meg a másik: "reméljük, hogy a motorokra kivetett adóteher is hasonló mértékben változik, ezzel kompenzálva a megnövekedett átírási költségeket. "
meglátjuk mit hoz a jövő, tenni úgysem tudunk már ellene
viszont olcsón is jutsz majd hozzá...akinek van pénze vadiúj gixxerre, az fizessen is, akinek csak öreg vasra telik és olyat is akar, annak azért nem lesz annyira rossz. blöki adót kihagytad meg a 4 napos megszűnését...meg a fizetős útszakaszokat is..
Sanyikam a motor eladas teged nem erint. Hat akkor marad az egy egyben csere vagy elbontjak, nem fog mindenki uzembentartoival furikazni mert ha el akarod adni akkor a regi tulaj szopik csak.
A barátom kint szerezte a diplomáját amerikába,és amikor hazajött csinálni szeretett volna egy felsőfokú nyelv vizsgát,és úgy kibaszták,hogy lába sem érte a földet.
hurra itt a tavasz 10fok van kb. Mentem is egy posta kort tegnap kaptam egy kis alamizsnat befizettem a fizetnivalot tiszta vicc a fonoknek mondtam rakjunk mar a heten pontot az i-re mert ez mar nem megy nekem.
Hát nem tudom mi lesz jövőre. Olvasgattam mi várható,nem fest valami jól. Baleseti biztosítás,útadó,átíratási illeték emelése,mellette 400ft-os benzin,stb. Legfeljebb mellékutakon motorozok,és itt a környéken. Amellett írják azt is,hogy az ilyen öreg gépek teljesen elértéktelenednek. Magyarán tényleg nem kap az ember lóf@szt sem értük ha el akarná adni. Az átírása többe kerül,mint a moci vételára.
Azért Szilárdka mert apa mindig ezt szokta csinálni a hülye motoros haverjaival és feltűnik ha ez nem így van.
Egyébként én is valóban ritkábban vagyok itt mostanában, mert kissé megsokasodtak itthon a teendők.
Holnap angol írásbeli, hatodikán meg szóbeli lesz, erre kellett "eddig" készülni. Komolyan kell venni mert az egyik kollégám sz.rt az egészbe és csak néha járt be, tudás nem nagyon lett, ezért el fog hasalni a vizsgán (tény,mert már a teszteken is 30%-os volt és a Linde 80-at követel) ami azt jelenti hogy levonják a fizetéséből a munkaidőben órán töltött időt+ki kell csengetnie a tanfolyam díját ami önmagában 163e Ft.
Persze a tanár megnyugtatott hogy a vizsga után megy tovább a köv.90 órás forduló,tehát szünetről ne is álmodjon senki, lehet tanulni folyamatosan. (kollégám természetesen nem folytatja a tanfolyamot)
Aztán ma elkezdem szétszedni a Hondát is, meg némi egyéb teendők a mindennapokra, szóval van mit csinálnom. (ja és az Undead Rogue-om level 75-ös, bár ez általában éjjeli tevékenységből jött össze, más gémer 3 szintet fejlődik egy nap alatt)
Én ott érzem hiányát, hogy minden komoly szakcikk/szakfórum angolul van, ha keresek valamit, megszenvedek vele.
Megyek vissza dolgozni,majd este benézek.
Sziasztok!
majd azt írják, hogy:
"hiszen egy öreg, 1100-as ZZR - ami jó esetben már 3-400 000 forintért elérhető a piacon - közel százezer forintért cserélhet gazdát az új rendszerben."
Érted, hogy mit nem értek? ...
Meg a másik: "reméljük, hogy a motorokra kivetett adóteher is hasonló mértékben változik, ezzel kompenzálva a megnövekedett átírási költségeket. "
meglátjuk mit hoz a jövő, tenni úgysem tudunk már ellene
Egyébként én is valóban ritkábban vagyok itt mostanában, mert kissé megsokasodtak itthon a teendők.
Holnap angol írásbeli, hatodikán meg szóbeli lesz, erre kellett "eddig" készülni. Komolyan kell venni mert az egyik kollégám sz.rt az egészbe és csak néha járt be, tudás nem nagyon lett, ezért el fog hasalni a vizsgán (tény,mert már a teszteken is 30%-os volt és a Linde 80-at követel) ami azt jelenti hogy levonják a fizetéséből a munkaidőben órán töltött időt+ki kell csengetnie a tanfolyam díját ami önmagában 163e Ft.
Persze a tanár megnyugtatott hogy a vizsga után megy tovább a köv.90 órás forduló,tehát szünetről ne is álmodjon senki, lehet tanulni folyamatosan. (kollégám természetesen nem folytatja a tanfolyamot)
Aztán ma elkezdem szétszedni a Hondát is, meg némi egyéb teendők a mindennapokra, szóval van mit csinálnom. (ja és az Undead Rogue-om level 75-ös, bár ez általában éjjeli tevékenységből jött össze, más gémer 3 szintet fejlődik egy nap alatt)