Nekem is 5000-om van,ezért válaszolok én,de majd ugyanaz mint a 600-as,csak gyengébb.Ezzel a "tolásra indul"szöveggel az előző motorommal szívtam meg,ott a pumpa vezérlő volt rossz,és nem töltött fel indítás előtt.A lényeg:ha bekapcsolod a gyújtást,kb.5 másodpercig megy az AC pumpa,aztán leáll,de ez nem hiba,ha beindul a motor,akkor az is újraindul.Viszont ha sokat állt,valóban kipárolog a karbikból a benzin,és ilyenkor egyszeri 5 másodperces előtöltés már valóban kevés.Én úgy szoktam hogy bekapcsolom a gyújtást,pumpál egyet,amikor abbahagyja gyújtás le és újból vissza,akkor megint pumpál valamennyit,ha már nem pumpál a gyújtás bekapcsolására,akkor lehet indítani.
nekem hosszabb allas utan is feltolti az ac a benzint es siman beroffen a draga. Ha 500es600 kozott kene valasztani akkor inkabb keress meg es inkabb 600. 500as ritka mint a feher hollo hamarabb kapsz 600hoz alkatreszt mint 500hoz. Ha dugo vagy gyuru kell akkor nagyon maceras az utanajaras. Szerintem de jon az 500as szakerto a daogyula.
Nem Ádám, nem pendültek érzékeny húrok. teljesen klasszikus családmodellben nőttem fel. 1 apa, 1 anya, akik egymást szeretik. a klasszikustól talán eltérő az lehet, hogy egy 5évesen meghalt bátty, és rengeteg nélkülözés tarkította a gyerekkorom. épp csak nem szeret ha anyáznak. ennyi.
Valami baja van mert esetleg ha honapokig áll akkor még talán elhihetö de így nem annyira . Attol még nem biztos ,hogy nagy baja van de valami van ... Másik ritka én ennyit nem adnék érte
Segítsetek nékem...
Érdeklődtem egy 500as fzr után és ezt a választ kaptam:
"A motor abszolút müködőképes,de ugye arra figyeljünk oda hogy ez nem uj motor a korához képest elég szép állapotban van . Egy hibája van megmondom őszintén ugye ez a korából is adódhat hogy ha nincs egy jó ideig beinditva akkor nehezen indul jobb olyan kor betolni de ha napi szinten vagy legalábbis sürün van használva akkor semmi gondja nincs ez a nehezen indulás valószinüleg azért lehet mert ha sokat áll ,állásában az egész karbiból elpárolog ,kiszárad az üzemanyag és mivel ez külső Ac pumpás gyárilag igy nem tud olyan sok benzint elsőre felnyomni neki hogy beinduljon én azért szoktam inkább meglökni és nem az aksit meritem. A nyáron a párommal elég sokat voltunk turázni vele.de azt meg kell emlitenem hogy ez egy igazi vérbeli sportmotor nagyon harap én 230 -at hoztam ki belőlle végre. Uj gumik vannak rajta uj olaj.uj aksi. Az árról anyit hogy igen alkuképes egy bizonyos szintig ésszerü határokon belül !"
Ennyit meg én sem akartam érte adni, főleg így...
Érdeklődtem egy 500as fzr után és ezt a választ kaptam:
"A motor abszolút müködőképes,de ugye arra figyeljünk oda hogy ez nem uj motor a korához képest elég szép állapotban van . Egy hibája van megmondom őszintén ugye ez a korából is adódhat hogy ha nincs egy jó ideig beinditva akkor nehezen indul jobb olyan kor betolni de ha napi szinten vagy legalábbis sürün van használva akkor semmi gondja nincs ez a nehezen indulás valószinüleg azért lehet mert ha sokat áll ,állásában az egész karbiból elpárolog ,kiszárad az üzemanyag és mivel ez külső Ac pumpás gyárilag igy nem tud olyan sok benzint elsőre felnyomni neki hogy beinduljon én azért szoktam inkább meglökni és nem az aksit meritem. A nyáron a párommal elég sokat voltunk turázni vele.de azt meg kell emlitenem hogy ez egy igazi vérbeli sportmotor nagyon harap én 230 -at hoztam ki belőlle végre. Uj gumik vannak rajta uj olaj.uj aksi. Az árról anyit hogy igen alkuképes egy bizonyos szintig ésszerü határokon belül !"
Érdemes ezzel nyűglődni vagy felejtős?
A gép itten:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
egyébként ráhibáztál, igen az vagyok