Annyira azért nem ritka!majdnem az utolsó csavarig 600-as!ha meg dugó kell bele akkor úgy se veszel egyikbe se mert nem éri meg!erőre se olyan rossz,csak egyel kisebb lánckerék!viszont a trapézlámpás korosztály jobban tetszik!
pedig az utobbi nehez idokbe megfordult egy parszor a fejembe, mindent elkovettem hogy sikeruljon allat modjara mentem a motorral, de annyit sikerult vele elernem hogy megtanultam motorozni
Ezért jó,ha motorvásárláshoz viszel magaddal valakit aki ismeri a motorokat,kisebb az esélye hogy átvágnak,igaz sok rejtett hiba csak használat alatt jön elő.
Csak azt vegyétek figyelembe srácok, hogy tényleg rohadtul nem értek hozzá, meg aztán nőből vagyok és ilyenkor általában élből hülyének is néznek, szóval nem könnyű...
Kinézetre az enyém is szép volt,csillogó flippes fekete festése volt,csak ugye a fesszabályzó,hátsó felfüggesztés,akku,szelephézag,trafók javításra szorultak mindjárt.
Mi lett volna velem nélküled?
Csak azt vegyétek figyelembe srácok, hogy tényleg rohadtul nem értek hozzá, meg aztán nőből vagyok és ilyenkor általában élből hülyének is néznek, szóval nem könnyű...