Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

178tv es28radio csatorna 8sport 4felnott kulturcsatorna
Készülj ha elkészül a versenylóvam
Álmodozni azért még lehet, nem!?
na mindjárt visszatérek.vagy nem.
Okos vagy Én ezredest ajánlok
sorry téged elfelejtettelek! amúgy engem nem lenne nehéz!
az 1000csak kemeny csavoknak valo. Na jo meg csajoknak is pl itt van mse neki egy 145lovas exupja van. Neked eleg a 600is ismerkedni jo az is 98le
nana !hidd el,hogy megkergetnélek az én nyugdíjasommal!
és még te vagy csóró.nálunk ilyen csatorna nincs is!
Rendben, úgy látom tényleg jobb a 600as... vagy az 1000res
haha viasat explorer jo kis musor most sydneybol tokioba. Motoros is a long way down bol a csavo
500-ast ne vegyél.akkor már 600.több van belőle és jobb is.az 500-as nyugdíjas motor mint a Gyula!
szia
basszus ti aztán megint Margit és Juliskásat játszatok!ennyit pofázni!
ejnyeejnye...

Mi lett volna velem nélküled?
Jó estét és kézcsók!
Annyira azért nem ritka!majdnem az utolsó csavarig 600-as!ha meg dugó kell bele akkor úgy se veszel egyikbe se mert nem éri meg!erőre se olyan rossz,csak egyel kisebb lánckerék!viszont a trapézlámpás korosztály jobban tetszik!
pedig az utobbi nehez idokbe megfordult egy parszor a fejembe, mindent elkovettem hogy sikeruljon allat modjara mentem a motorral, de annyit sikerult vele elernem hogy megtanultam motorozni
csakhogy ne legyen nyugudt napom elromlott a teleszkopom raulok es teljesen osszegy szepen lassan koppig.
Azért erre még ne készüljön kérem!
pupu nem adja el, csak akkor szabadulok meg tole mikor halott ujjaim kozul kicsavarjak a gazkart.
Majd megpróbálok keríteni valakit, aki alkalmas a feladatra...
Ezért jó,ha motorvásárláshoz viszel magaddal valakit aki ismeri a motorokat,kisebb az esélye hogy átvágnak,igaz sok rejtett hiba csak használat alatt jön elő.
Értem, értem...

Csak azt vegyétek figyelembe srácok, hogy tényleg rohadtul nem értek hozzá, meg aztán nőből vagyok és ilyenkor általában élből hülyének is néznek, szóval nem könnyű...
Kinézetre az enyém is szép volt,csillogó flippes fekete festése volt,csak ugye a fesszabályzó,hátsó felfüggesztés,akku,szelephézag,trafók javításra szorultak mindjárt.