Indexet még ha nagyon keresek találok is. 50 fényezés? Azt sokallom, de abban a teljes motor benne van, gondolom. Hál istennek ennek nagyobb füstje van mint lángja. Ha így számolnám akkor 2 éve mikor buktam borzasztó károm keletkezett, csak én még kormányt is cseréltem, idom azóta is törött, fényezés meg karcos szar. De használható. És itt ez is a lényeg
nekem eleggé fáj hogy ennyi kár is keletlezett. A fényezés kb 50e tuti lesz és 10e az index meg a fékkar. Éz a tomaseli tud kormányt gyártani még el se hajlott pedig nagyon odacsaptam a dob leszakadt a közösítőről.
Mész a picsába
Nem azt mondtad, hogy összetörted? Ennél komolyabb bukások után se szoktam visnyogni hogy RIP. Azt hittem baja is van, nem csak karcolások Örülök hogy csak ennyi és nem komolyabb
Az a lényeg nem lett bajod. A motor meg úgyis megcsinálod. Nem kell már ilyenkor motorozni. Sok a paraszt,mennek amerre az orruk ál. Nem néznek ezek se embert se istent ilyenkor! Me ugye mennek vásárolni b@zdmeg!
Nem azt mondtad, hogy összetörted? Ennél komolyabb bukások után se szoktam visnyogni hogy RIP. Azt hittem baja is van, nem csak karcolások
Sziasztok!
Én azt se tudom mi fán terem az fb,de nem is vagyok kíváncsi rá.
Örülök,ha ide be tudok nézni időnként.