Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelit,nem aludtál sokat!
jó reggelt pupákok
nem tudok elaludni
minden folyekony ami bennem van belemfagyott ugy remegek mintha a hutobol jotrem volna elo
joccakat skacok
jól lépnek ezek a robeszek, csak 60-80-tól uncsi
Lépek aludni, jó éjt
Nem volt sértő... Túléltem.
kocsog pizzarobogossal versenyeztem nem tudom mi volt valami 4T robi de ugy elindult vazze hogy aaaa . Megeloztem neztem tukorbe hol van index jobbra es elkezdtem huzodni csak 10m hamarabb azt neztem hol van. Hat lett volna csitt csatt rendesen.
400 reális a fiat-ért?
ne írj ilyen aggódásraméltókat már hé! mondd: fú, de sima, és biztonságos utam volt haza!
fu de nagyon fazok teljesen atfagytam
helyesbítés: az aggódó kedvesre
na akkor tisztazzuk a szabalyokat, aki szamomra serto megjegyzest tesz a kedvesemre az ne szamitson jora. Elojon a huligan verem es morci leszek nagyon.
jóvan
ezt a sarkanyt nem ertem ha a lanyra gondolsz o a legcsodalatosabb no akivel eddig talalkoztam.
nem. itthon basztam a rezet. képzeld, kirúgtak minden pincért, pultost hétfőn. ma megyek elöszőr azóta, kiváncsi leszek az új bandára
nem, de a finom nyomástól amit a beírásoddal próbáltál rá gyakorolni már kezdődik
voltam nalad 2fele nem dolgoztal mi?
Nem gondolnám, hogy valaki attól lesz sárkány, hogy nem örül annak, hogy a másiknak baja lesz...
na, mosmá pupunak is van sárkánya, ráadásul még itt is látja mivan mi legalább nagyrészt szabadok vagyunk itt.
*magamban tartom* ...
jópofa tud lenni, ez a húbazmeg, ez nem rajta mmúlott