kib@szott bikakábel csipesze eltört
bikázásra a bikakábel keresztmetszetével (nanométerbe mérhető, meee kínai) egyenes arányosan lassú főtengely fordulatokat végez az önindító. megszivatni nem akarom, hagytam. tekercs műxik. viszont a múltheti töltés eredménye mért sikertelen? előszedtem a töltőt, erre leesett a csipesz arról is. lehet ott volt a gond. megmókoltam, és most töltöm. köszönöm az értékes észrevételeket, hozzászólásokat. közbe kész a pizza.
ja, boldog mikut !
Ádámmal üzletelünk. majd kiderül. Egyébként ninc smég megállapodás. Habár azt hallottam neked nincs most pénzed. nekem viszont kell. egyébként kp-ra olyan 270
bikázásra a bikakábel keresztmetszetével (nanométerbe mérhető, meee kínai) egyenes arányosan lassú főtengely fordulatokat végez az önindító. megszivatni nem akarom, hagytam. tekercs műxik. viszont a múltheti töltés eredménye mért sikertelen? előszedtem a töltőt, erre leesett a csipesz arról is. lehet ott volt a gond. megmókoltam, és most töltöm. köszönöm az értékes észrevételeket, hozzászólásokat. közbe kész a pizza.
ja, boldog mikut !
jóccak
kép
De hidd el, legtöbbx az akksi a hunyó, tégy, ahogy Jaszi írta.
de egy akku töltés nem ártana
Nem tudtam hogy mi a záros határidő, nekem februárban lesz lé, csak gondoltam megkérdezem.