Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem ez a kormány van rajta nagyobb kár lett volna akkor törik az eleje is. 3ponton csúszott kormány dob idom. A shox gatya is jelesre vizsgázott ponta a csípő protektoron landoltam és csúsztam.
A lébyeg, hogy Te megúsztad. Fzr-ből sok van, Pupuból csak egy!
köszi skacok most másra vágyom mint a motor majd tavasszal. Addigra szerzek. Gyerekek mekkora szél van itt.
Irányjelzőm. van. Igaz odaígértem valakinek, de még nálam van.
Semmi baj,lényeg hogy megúsztad,én már a rutin pályán eldőltem a GS500-al,erre az oktató csak annyit mondott,hogy egyszer el kell kezdeni. Vettem neki egy pár végsúlyt,más nem sérült,olcsón megúsztam.Neked se olyan nagy kár,utángyártott fékkar van 1700-ért,ezres dobom van Snoopytól,irányjelzőm az viszont nincs.
mentem pesti rakparton erzsbet hid és lánchíd közöt hogy elkerüljek egy csatot mert nekem jött volna oldalról vészfék hátsóval kezdve elsővel finoman és első megfogta záró vonalat és a következő kép csúszok elöttem a motor az oldalán 180 fokot csinál és én meg egy busz felé csúsztam ami már lassított így nem tüntem el alatta. Olyan víz volt az úton hogy nemtudom mennyit de vagy 20-25m csusztam. A kocsi lassitott majd elment egy csomóan elmentek mellettem majd megállt egy csávó és az segítette fel a motort. Hívtam andit hogy pereceltem akkor felmértem a kárt láttam a dob leszakadt és nem tudom visszarakni a csonkra elsőfék 0 hátsó alig 30km mentem kb 40el eláztam megfagytam közbe ahogy ment ki az adrenalin sirógörcsöt kaptam akkor azért megállni. De itthon vok meg a bélám is. És nincs baj itt ott fáj, de az fáj nem hallgattam az andikámra.
aha a seggemen csusztam a motor meg az oldalan
Hello sziasztok! Fzr 400rr 1990-ről valakinek valami tapasztalat? Ilyet néztem ki magamnak,remélem megbízható és szívós motor!?
Velünk is megosztod azért, hogy mi történt? ...
a fasz kivan fáj mindenem
na, szurkolj, jelentkezett egy vevőjelölt!
jó éjt.
az is eljon nyugi
és meg nem karamboloztál igazit
nincs gond jol megijedtem ki is bogtem magam 2x alltam meg mert nem lattam a konnyektol na itthon kibaszta a biztit nalam es mint egy kisgyerek. De esku kurva jo volt mostmar johet akarmi kirohogom, ez a perec most megerositett abba hogy egyszer elunk, hasznaljuk ki es nem megijedni raulni menni mint a raketa nincs jobb annal a qrva adrenalinnal olyat lokott rajtam hogy aaaa.
azért lehet, csak érteni kell. Átfutárkodsz 3 telet, minden nap 10 órát motorozva, és kész is.
De aránylág mindenki egyben maradt az is valami Nálam ketten mentünk kétt felé én a korházba ő meg az utánfutora
pestaaa igazi motoros lettem pereceltem 20ev alatt sikerult osszehoznom. Estett nem gyengen az eso es nem mentem gyorsan de le van szarva. Haza dob nelkul jo hangja volt 5. 2000en potyorges elsofek nelkul hogy a hatso meg alig fog jottem 30km et .
Meg az is baj a hidegben ,hogy nem tudsz olyan intenzív fékezést csinyálni mert el csuszik inkább mint be tapadjon a guma.
szia
Ja szasztok
Jó éjt!
Pupám mi történt áááááá De élsz a lényeg az! Bár nálam más mert a motor alá szeretek esni ,hogy az ne sérüljön.