Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudjátok, hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni?
ez is megvolt mondom 3dik napom rohadjon meg
egy kis segítség jó lenne ti ismeritek ezt a motort mért nem indulhat
hali nekem az aksi szarakdott tekert szikrázott de gyenge volt rátöltöttem és utána pöcc .
nem megtartára van csak hátha ithon is megoldható
Van nekem egy kifogástalan állapotú eladó. 250-ért viheted extrákkal is akár
sziasztok minap üzleteltem egy yamaha fzr 250 csak egy a bökkenő nem akar muzsikálni benzin van kivül minden gyertya szikrázik karbi tiszta 3 napja köszörültetem a indítómotort meg köszönnék valami okosságot
Jó éjt!
Sziasztok!
Hátulrú ugyanannyit, vagy többet mérnek. Ennek az az oka, hogy a SCS103 úgy hatékonyabb, mert az csak 80m-en belül mér. A Fáma III távoli méregetésről egész lexoktak (kár, mert azt 100%-osan lehet blokkolni)
Rám is mértek tegnap is, ma is, seggbe - hát hogy ezek nem tanulnak..
hát ezek a rendőrségi szóvivők.
Mind1 a célomat elértem
tökömse figyelte mit kapálózol ott elől.
Egyszer mikor én mentem elől intettem h lassabban mert már nagyon messziről láttam h ellenség van a felüljárón ,ha emlékszel
Na én meg ma délután bár csak itt afaluban de nagyon faintosat motoroztam meghuzzigáltam a szarvát rendesen Bíztosan örültek neki
bal karomat csapta meg de nem is zizegtem rajta nem jött mögöttem senki azaz valahol nagyon messze
akkor mákunk volt?
DE mérnek
nem mérnek csak szemből.
az M3ason Robertgidával 180 környékén is gurulgattunk, oszt nem jött csekk
Sziasztok!
Fejbe nyomott mint engem a denevér?
odase neki már repedt volt amúgyis. Zsótitó kell valahogy visszahozatni az elejét és akkor lehet visszakapná formáját és én is. Egy hét akatt 2kg- és egy hete nem gyújtottam rá.