Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere. itt legalább nem tarol le egy háztömböt a busz ha elfelejted a kéziféket. olyan sík, hogy jó időbe látom a hortobágyon a gémeskutakat
nézünk itt nektek egy kis kertes pecót. ugyan nem Mecsek, de az erdőspuszták nagyon szép. És itt kezdődik 3 km-re. A 3-as tó 4,5 km-re van. egy háromnegyed óra alatt ki lehet sétálni.
viszont hátrány is akad. Itt-ott van cigó. a hátsó szomszéd a pecót nyáron használja csak. A hétvége magasságába ellopták a kaput (vas) Most a másik utcáról fel lehet sétálni az én kerítésemig.
20 tonna körül.
Szia! Örülök hogy megérkeztetek. megtaláltátok azt az utat amit mondtam?
Egyszer csak jöttek eredet vizsgát csinálni meló közben. Délutánra tele voltak ragasztva az eredetvizsga matricával az összes. Mi nem tudtunk semmit,sőt senki sem.
Jó estét kiáltok!
Szia Sanyi! Most értünk haza, jó volt találkozni, kicsit dumálni.
Tele tankkal.
Sajnos így van ez. Már nem is követjük ki a diri,mert ilyen sűrűn még a melósok sem váltják egymást.
Sajna ez van.
500? Hű, ha levittük volna a méh-be... picsába.
nem adnak el dolgozói értékesítésbe most belőle?
hány kila egy 280-as?
Ezzek az országot lopták ell
Egy nagyon jó barátom nálatok dolgozik. Mármint a Debreceni közlekedési vállalatnál.valami főnökféle. Ha innen kirúgnak,megyek hozzátok dolgozni.
Nekem kéne nézni.
Mit nem értesz?
Ellopták az egész várost.
Eladták a buszokat egy jelképes összegért egy olyan cégnek,amit ők hoztak létre(a Holding,ami megvette a céget). Aztán visszabérelték havi 2 milliárdért. Asszem 500ft/db volt az ár.
nem veszel? mekkora lenne már, ha az utasok hoppon maradnának, mert a sofőr Úr otthon felejtette a bérletét, és nem engedik fel a buszra.
itt 6100 Ft.buszra, trolira, villamosra is jó. szép új Volvó buszok, ősöreg nemtoomilyen trolik, és az új villamosok beszerzése most van folyamatban.
oké, hogy nálatok a hegyekbe másabb, de. nemigazán értem...
Nemtom pontosan,én nem veszek. Kb 6600 körül az összvonalas. De nem bztos.
Még örülj ,hogy az is jut
mennyi most Pécsett egy összvonalas (nemtoom van-e más) bérlet (dolgozó persze)....
na okéoké. nem tudják tankolni. a buszokat.... abba nem jut! Az OMI mennyen az a lényeg
Csövi! Hazaértetek? Minden ok?
Hiába! Aki ilyen menő cégnél dolgozik... Lassan tankolni sem tudják a buszokat.
Pécsett is volt. Nameg Győrben, Nagykanizsán, Budapesten...
Hú ba..meg! Nálunk lóf@sz a seggünkbe.
a karácsonyi céges évzáró. ilyenkor kibérlik Debrecen legnagyobb báltermét, oszt megvendégelnek 2-3 száz embert. Tavaly a Neotont hozták. toltak egy 1,5 órás partyt. Na aaaz nagyon jó volt. (mondjuk a mostani sem volt rossz)
épp beszéltük... biztos jutna abból az összegből amit rátoltak vagy 40-50 pénz karácsonyi prémiumnak. nade ez maradandóbb. Mindig nagyon jó szokott lenni. most is az volt.