Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szinte elveszik alattad
köszönöm szia
Jó munkát!
Meg ő is.
Sok sikert, ha gond van kérdezz hátha tudunk mondani valamit.
Most mennem kell délutánra.
jelenleg nincs más megoldós bekel lőni ezt is mert szerintem nem volt törödve a kis géppel csak zavarva volt én meg azt rühellem
jó persze kösz mindent meghalgatok csak ilyen motorral még nem volt dolgom volt már kroszom v2em de soros még nem
Amit meg tegnap írtak a képeid alá azt nem kell feltétlenül készpénznek venni, nem jellemző a szelephézag állítgatás három havonta. (mert akkor ott más baj volt)
megoldom azt is de lehet másra hagyom mivel tényleg karácsony nem akarok a zártosztályon ünnepelni
Csak az eddigi reakcióidból gondoltam következtetni erre. Ez nem olyan meló amit idegesen el lehet végezni, itt nagyon könnyű egy pillanat alatt baromi drága hibát csinálni.
Mondjuk egy kérdésem azért lenne. Van nyomatékkulcsod? (0-tól 25-30Nm-ig)
akkorát nevettem rajta esküszöm mintha ismernél hogy milyen vok ?
ez jó válasz sirtam rajta szóval ne igyak előtte hanem xanax kurát vegyek?
És ne felejtsd el hogy mindjárt karácsony!
Azért nézd meg nappal is mert így elég "titokzatos" a jármű. (egyébként jó gépek ezek)
Ezek tól-ig határok, mivel az FZR-en elég ritkán (és körülményesen) kell szelephézagot állítani. (ha állítani is kell akkor nem irigyellek, csak nyugodt és kellemes családi környezetben állj neki, és távolíts el mindenféle szúró-vágó-nehéz és durva valamint gyúlékony eszközt a közelből )
naaaaaaaaaa köszönöm mert nem volt elég egyértelmű
Igen.
sz:0.11-0.20 ez ettől eddig jó a másik adat meg szintén ugy ez a kérdésem
azt tudom hogy a szívó és a kipufogó szelepeké külömböző én azt kérdezem hogy ezek az adatok ettől eddig jók?
igen, jól látod a helyzetet, a szívó és a kipufogó értékei különbözőek, mint majdnem minden belsőégésű motorban, és szerintem ne állj neki.
Lehet én ráugranék a helyedben.
280ér nem nagyon van jobb ajánlat...
most a szívó 0.11 től 0.20 ig jó mert nem egy adatvan szívóra és kipufira? vag már totál hülye vagyok