szereztem asszonynak motort 400as frézi 150e nem ajánlanám ha nem tudnám a múltját előéletét haveromé akivel 20éve eggyüt szerelünk motort tudom az pöpec idén is csak 150km ment.
De hogy ne mond nem segítünk. Amit ÉN csinálnék ( a többiek tuti nem és barbárnak néznek):
1: Gyertyák ki
2: Hengerekbe injekcióstűvel benzin be, kb fél fecskendőnyi.
3: Gyertyák marha gyorsan vissza, mindre a megfelelő gyertyakábel.
4: Légszűrőház befog. Indít. Szívató nélkül. Akksit bikázd autóról, mert ha gyenge, akkor nem ad elég feszkót, hiába teker gyújtás a hengerekben akkor sincs.
5: erre minimum egyszer végig kellene gyújtani a hengereket a motornak, ha kellő kompresszió van benne....
jolvan hagyuk legyen igazad de azt látom nem érted meg hogy nem akarok beleugrani lehet felőlem akár milyen mit érdekel az engem biztos te is egyből értettél a motorokhoz ahogy megszülettél hát hiába
Nem szoktuk lenézni, de már mindenki elmondta a tippjeit. A távszereléshez meg egyikünk se ért. Az adatokat megkaptad. Nem tudsz vele mit kezdeni, mert a szelepek betétesek otthon gondolom a polcon nincs hozzá, gyakorlat nélkül meg NE kezdj neki, mert többet ártasz mint használsz. Jobban járnál ha olyan berhelné a motort, aki látott már sornégyes vasat. Sőt.... Hozzászólásaidból az jön le hogy ez nem te szinted lesz, ha szerelni fogod, előbb utóbb sazksegítségre lesz szükséged, ahol azt is felszámolják amit idáig megszereltél. Mint ábrus mondta ezeknél a motoroknál felettébb ritka a szelepelállítódás lévén lapkás (Ábrusnak: betétes . MÉRJÉL KOMPRESSZIÓT!
Beképzelt csak ilyen idős koromban voltam, mint te, manapság inkább magabiztosnak mondanám
A kérdéseidből jól látszik, mennyire (nem) értesz hozzá, nem sértegetésnek szántam, hanem tényközlésnek.
én azt sem mondtam nem halgatok csak ez nem igy meg hogy kinek mi a szintje meglehet oldani ugy is hogy haggd inkább szerelőre mert nehogy bajt csinálj
én itt senkit nem bántottam adatot kértem de nem az hogy a te szinted meg is köszöntem és nincs miért vissza vennem mert nem én keztem de ezért utálok forumozni mert itt csak lenézitek az embert ha már kérdez
Hát az arcodból vissza kellene venni. És ez jó tanács. Nem tudod kinek írsz, nem ismered. Itt a csapat beleértve mlas-t is pár éve ismeri egymást. Mindig feltűnik valaki aki nem hallgat a bölcsebbre, és azt hiszi mindent tud a motorszerelésről és jobban mint a többiek. Ha annyira ász vagy ne tanácsokat kérj, hanem szereld meg........ És szerintem is pöcs vagy, mert nem érted meg, hogy ez nem simson, nem elég hozzá egy csavarhúzó meg egy kalapács. Ha Ábrus hozzászólásából annyit nem értettél meg hogy a szívó és kipufogószelep melyik melyik és mekkora hézag a tűréshatáron belüli, akkor úgy érzem tényleg nem kellene belenyúlnod mert nem a te szinted. Kb sokan mondták mérj kompressziót, de ahhoz nem kezdtél hozzá és kb 10 perc, bezzeg szelepet állítani tudsz.....
Persze, hogy vagi vagyok, mert én eddig még minden xart be tudtam indítani, amit ide hoztak...
Neked meg már egy hete mondogatjuk, mi lehet vele, mégis csak odáig jutottál, hogy "felgyútombazmeg" akkor valamit csak benéztél.
1: Gyertyák ki
2: Hengerekbe injekcióstűvel benzin be, kb fél fecskendőnyi.
3: Gyertyák marha gyorsan vissza, mindre a megfelelő gyertyakábel.
4: Légszűrőház befog. Indít. Szívató nélkül. Akksit bikázd autóról, mert ha gyenge, akkor nem ad elég feszkót, hiába teker gyújtás a hengerekben akkor sincs.
5: erre minimum egyszer végig kellene gyújtani a hengereket a motornak, ha kellő kompresszió van benne....
A kérdéseidből jól látszik, mennyire (nem) értesz hozzá, nem sértegetésnek szántam, hanem tényközlésnek.
Neked meg már egy hete mondogatjuk, mi lehet vele, mégis csak odáig jutottál, hogy "felgyútombazmeg" akkor valamit csak benéztél.