Zsírzó gomb valamennyi van készleten.
A szimeringeket megrendeltem. (ez volt az utolsó rendelés idén)
Majd szólok mikor megkapom, kb. másnap küldöm is tovább neked. Ha bármi kell, akkor csak jövőre, de azt még nem tudom hogy okoskodjam ki. Mivel erőteljesen szopatós szabályokat vezettek be. Mintha tönkre akarnák tenni a céget. Szóval ha feladtam a batyut majd értekezünk mi legyen, addig én sem tudok sokat mondani.
Tök mindegy kit zavartok el, úgyis az unió irányít. Ott qrtátok el, hogy megszavaztátok a belépést. Az unió nem vöröskereszt, hogy ingyen segítsen...
Emre! Letöltöttem végülis a katalógust mert jól sejtettem, hogy vannak még ott érdekes dolgok. Zsírzószem is kellene, asszem sűrű menet van rajta 6X0.75 Csak a katalógus német nyelvű nem nagyon igazodok ki rajta....Menetrögzítőt meg most vettem.
Épp csak benézek erre látom hogy itt egyesek már meg akarnák buktatni a jelenlegi államformát és lázító tevékenységet folytatnak.
De kérem!
Tessék már tekintettel lenni Bölcs Elnökünk és a T. Vezetés mindenek feletti erőfeszítéseire a közös cél érdekében, valamint a közelgő ünnepekre az elkövetkezendő napokban.
(Januártól lehet anyázni)
Azé nem érdeke egyiknek sem mert már tele zsebük életük végéig . Ő megveszi magának a jó terméket te meg ed azt amit tudsz .Vagy amig megtudod venni azt a szart is.
A mezgaz nem csak a növény termesztést jelenti,akkor ott már gépek kellenek amiket valakinek elő kell állítani , szerelni, karbantartani,
ott már trágyát, műtrágyát kell előállítani,vetni ,gondozni,betakarítani,szállítani,tárolni,feldolgozni,eladni,és ezek hogy megvalósuljanak mennyi munkaerő kell . . .
És gondoljunk csak bele ha még ezt ki is vinnénk,mert ugye tökéletes minőség előállításához minden adottságunk megvan . . .
Ne mondja senki sem hogy ezt nem érik fel ésszel odafent,inkább az van a dologban hogy nem érdeke egyik nagykutyának sem, , ,
91 ben voltunk kint Bécsben mig nálunk ettél egy krémes sütit 20-25 ft körült addig náluk 95ft volt -És ez csak egy áru na ezzé nem volt jó nekik itt semmi . Kevés haszon az nem jó
Mi még aránylag fiatalok voltunk de a munkám során nem sok hanem rengeteg idős emberrel volt dolgom . Mind egytöl egyig azt mondta ezért kellett nekeünk a rendszerváltás . Most lehet ezzen szakérteni ki mit mond de azt hiszem ők tölünk több élettapasztalattal rendelkeztek mind itt mind ahányan vagyunk. 90- től széppen lassan csak éppen az anyukat nem adták ell ezek a buzerákok.
Hát ez nem csoda, hogy a globál zsidóknál kiverte a biztit
Évek óta azon melóznak, hogy szemetet együnk a teszkóból, erre itt ez a reklám...
Egyébként elég sok magyar áru van, kiváló minőség - az megy is ki nyugatra, ők AZT eszik, mi meg az ázsiai génkezelt szemetet.
Én a magam részéről csak magyar bort (termelőtől) és házi páleszt
Persze. Mert az unio megmondja hogy mit csináljunk. A Barroso is az anyjának írkáljon leveleket, annak mondja meg mi legyen. Ez minimum egy hadüzenetet kíván Portugáliának, aztán meg majd néznek mint hal a szatyorban.
A magyar termelők ellehetetlenítése tudatos döntés volt. Azért kapták a támogatást a gazdák hogy levágják a magyartarka teheneiket, abbahagyják a cukorrépa termesztést. Aki meg mégis kitartott mellette azt meg nem fizették meg. Majd behozták a lengyel fél disznókat feldolgozni, meg a dél amerikai nád-cukrot. Mert a magyar termék drága. Volt olyan hogy a főszezonon kívül egész évben csak átcsomagolták a cukrot Kaposváron.
Most meg nyomatják ezeket a szarokat, hogy miért nem veszed.
A szimeringeket megrendeltem. (ez volt az utolsó rendelés idén)
Majd szólok mikor megkapom, kb. másnap küldöm is tovább neked. Ha bármi kell, akkor csak jövőre, de azt még nem tudom hogy okoskodjam ki. Mivel erőteljesen szopatós szabályokat vezettek be. Mintha tönkre akarnák tenni a céget. Szóval ha feladtam a batyut majd értekezünk mi legyen, addig én sem tudok sokat mondani.
Emre! Letöltöttem végülis a katalógust mert jól sejtettem, hogy vannak még ott érdekes dolgok.
De kérem!
Tessék már tekintettel lenni Bölcs Elnökünk és a T. Vezetés mindenek feletti erőfeszítéseire a közös cél érdekében, valamint a közelgő ünnepekre az elkövetkezendő napokban.
(Januártól lehet anyázni)
http://youtu.be/W-DdKiBgu6o
ott már trágyát, műtrágyát kell előállítani,vetni ,gondozni,betakarítani,szállítani,tárolni,feldolgozni,eladni,és ezek hogy megvalósuljanak mennyi munkaerő kell . . .
És gondoljunk csak bele ha még ezt ki is vinnénk,mert ugye tökéletes minőség előállításához minden adottságunk megvan . . .
Ne mondja senki sem hogy ezt nem érik fel ésszel odafent,inkább az van a dologban hogy nem érdeke egyik nagykutyának sem, , ,
Évek óta azon melóznak, hogy szemetet együnk a teszkóból, erre itt ez a reklám...
Egyébként elég sok magyar áru van, kiváló minőség - az megy is ki nyugatra, ők AZT eszik, mi meg az ázsiai génkezelt szemetet.
Én a magam részéről csak magyar bort (termelőtől) és házi páleszt
A magyar termelők ellehetetlenítése tudatos döntés volt. Azért kapták a támogatást a gazdák hogy levágják a magyartarka teheneiket, abbahagyják a cukorrépa termesztést. Aki meg mégis kitartott mellette azt meg nem fizették meg. Majd behozták a lengyel fél disznókat feldolgozni, meg a dél amerikai nád-cukrot. Mert a magyar termék drága. Volt olyan hogy a főszezonon kívül egész évben csak átcsomagolták a cukrot Kaposváron.
Most meg nyomatják ezeket a szarokat, hogy miért nem veszed.
Szóval: basszák szájba a kurva anyjukat
http://youtu.be/p8bPnfUuoZk