Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya, lezongoráztam mindkét motortulajjal a holnap kora délutánt. mia elkérte magát melóból, délre megyek érte, onnan megnézzük az 1100-ast, és szaladunk le ceglédre.

az 1.1-es tetszik, hogy nagy böszme, bár képen alattam nem ütött akkorát, mint tologatva. 260kg... elég férfia érzés, és nagyon durvát lép alulról. imádom az elektromos plekót, meg a dobozokat, az autós műszerfalat, meg a nagy buta formát. viszont aggaszt a recsegő sebváltás, nincs kedvm szerelgetni, bár valszeg mégha valami kopott, cserés is megérné pénzileg, meg képről az egész vas kopottabbnak tűnik mint az fzr.

az fzr igaszi buszoscsávómotor, évi egy-két ezer km, hetente kicsit beindítgatva, olyan sanyiformának tűnik a pasas. pozitív, hogy a váltóproblem megcsinálva vagyon, és akkor már meg is gyűrűzték, meg gondolom megnéztek, beállítottak mindent ha már szét volt borítva, de pont ez a veszély is, hogy ábrusosan, avagy a magyar rögvalóság szerint lett-é a művelet elvégezve. plusz az nagyFZR volt nekem mindig is A gyorsaságimotor, gyerekkori álmom válan valóra, csak már óvatosabban vásárolok mint akár 3-4 éve, nem szeretnék csalódni.

miával is beséltünk róla sokat, és arra jutottunk, hogy ha csak 4-5 évig itt lesz a motor, 50ezer ft elhanyagolható ennyi időre vetítve, ha kicsit is jobban tetszik. az 55ezer km meg elég hihető az fzr-nél is, mivel 8 éve van a faszinál, 30ezer környékén vette, nem sokat ment vele. idén valami 600km-t. ha csak egy bő százast elgurul, az nálam még 5 év. (akkor majd visszatekerjük 40-re, és eladjuk ) plusz az fzr-re gumit is jobban lehet szerezni, mint 16collos virsligumás gsx-re. Túrán viszont a gsx idomja, plusz egy ábrusítot kormány sokal ütősebb kombó.

uraim, holnap úgyfest véget ér az odüsszeiám, és hazatérek, csak a jó ajtót kell megtalálnom.
vigyázzon majd ő én vagyok a gyengébb a törékenyebb
Akko vigyázz me ha a lába közé szorit neked annyi Reggelt
Csend! Erősebb és kész, nincs vita.
kieink?
10éve motorozik .
akkor lettem igazán szerelmes mikor megláttam azt.
"nem mai motoros már ő se" = ÖREG ?
Gyula ne becsüljétek alá sportól lovagol a lába erösebb mint a mienk a bélát is megtartotta ment is vele az a baj hogy hosszú neki meg nem mai motoros már ő se.
Az utolsó kép,a tetkós az nagyon baba! . .
köszönöm srácok igyekszem nem csalódást okozni neki. Nem mindíg sikerül de hát az élet nem egyszerű.
. .
gyönyörű barna szemek.
néha elgondolkodok rajta mivel érdemeltem ki őt de nem találok rá választ
jó reggelt. már nem
Hát kívánom hogy sokáig legyenek együtt,Pupu mackó megérdemli! . .
na mentem melóba. vár a villanygyár.
Na ja. Neki messze van a szögedi Rambo, osztán kénytelen beérni a Pupuval. (egyébként Pupu megérdemli)
Pupu megérdemli ezt a bájos arcú, gyönyörű fekete szemű tündért?Vannak itt a fórumon jóképű srácok még!
. .
ja. becsukják az ajtót, meg biciklivel és futva bekaristolják az összes hegyet amit elérnek. Ráadásul motorral is lassan mennek.
Megtaláltam,azok a párnás képek nagyon cukik!
Viszont az alakod elnézve neked még egy 600-ast is sokallok,az még 206 kiló,neked egy könnyebb gép kellene,mert nehezen bírnál vele.