Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jóccakát pajtikáim! én lépek.
ilyent nem tehetsz! Karácsonykor nem!az nem a bebaszásról szól! csak mértékkel!
de asszonynak nem tetszik szerintem. Akkor megérteném ha itt lenne mellettem de nincs itt. Mind egy 6karácsony egyedül 1l jager 10sör és bekaphatja mindenki.
ez a 600-ra is vonatkozik vagy arra mások a méretek?
Amikor vettem akkor a dobnak sem volt szinte semmi fojtása és fel is volt fúvókázva rendesen, 7 alá nehéz volt vinni. (bár akkor még ment mint a barom)
Amikor átalakítottam (vékonyabb cső egy SV dobbal+ visszafúvókázva) onnantól csendesebb-gyengébb-takarékosabb lett. (6-6,5L de nem is olyan nagyon ment
Most meg a 74Kw-os csonkokkal és 100-as fúvókákkal 6L környéke de 225-230-nál vége is.
akkor jó!hatalmas nagy bodottá! én is éreztem hogy kapar a torkom ezért kinyitottam a házi patikát és gyorsan lenyomtam egy páleszt meg egy deci vöröset!
hát nemtudom. be vagyok nyomva rendesen.
1987-88 min. 3.5mm
1989-93 min. 3mm
1994- min. 3.5mm
Nekem is ha normálisan használom 6-6.5 de ugy,hogy vissza raktam egy rovátkát a tűn. Sajnos benzinsporolás céljábol Ha visszaálitom akkor bő fél literrel több kell
na mi helyzet te latin lover?!
meddig jó az első tárcsa csövi? Min érték. Thx
na jó estét az uraknak!
Jó, de melyikkel?
Így normálisan:ilyesmi.
Akkor mérd meg sublerrel. Ha van rajta +1 tized akkor az még sokáig jó...
Olyan már nekem is volt hogy 17L-t tankoltam 140km-re. (még az elején mikor vettem)
Az 5,5 meg nagyon visszafogottan megy, bár nekem általában 6-6,5 körül van.
Megmértem ujjal.
Ha versenyeztek vele akkor biztos. Mérted mennyi, vagy csak ránéztél?
5.5 et nehéz tartani de a többi sajnos igaz
Hozzd ell oszt mán készül is De elöbb kérdezd meg Jaszit vagy Zsotíí véleményét milyen hangja vot
5,5-12
Márpedig ennyi km reális egy tárcsa végének.
Jónak tűnik amugy. Indul, megáll, egyenesen megy. Mennyit fogyaszt normálisan?
ne felejtsük betét függő is egy tárcsa élet tartalma.