de asszonynak nem tetszik szerintem. Akkor megérteném ha itt lenne mellettem de nincs itt. Mind egy 6karácsony egyedül 1l jager 10sör és bekaphatja mindenki.
Amikor vettem akkor a dobnak sem volt szinte semmi fojtása és fel is volt fúvókázva rendesen, 7 alá nehéz volt vinni. (bár akkor még ment mint a barom)
Amikor átalakítottam (vékonyabb cső egy SV dobbal+ visszafúvókázva) onnantól csendesebb-gyengébb-takarékosabb lett. (6-6,5L de nem is olyan nagyon ment
Most meg a 74Kw-os csonkokkal és 100-as fúvókákkal 6L környéke de 225-230-nál vége is.
akkor jó!hatalmas nagy bodottá! én is éreztem hogy kapar a torkom ezért kinyitottam a házi patikát és gyorsan lenyomtam egy páleszt meg egy deci vöröset!
Nekem is ha normálisan használom 6-6.5 de ugy,hogy vissza raktam egy rovátkát a tűn. Sajnos benzinsporolás céljábol Ha visszaálitom akkor bő fél literrel több kell
Olyan már nekem is volt hogy 17L-t tankoltam 140km-re. (még az elején mikor vettem)
Az 5,5 meg nagyon visszafogottan megy, bár nekem általában 6-6,5 körül van.
Amikor átalakítottam (vékonyabb cső egy SV dobbal+ visszafúvókázva) onnantól csendesebb-gyengébb-takarékosabb lett. (6-6,5L de nem is olyan nagyon ment
Most meg a 74Kw-os csonkokkal és 100-as fúvókákkal 6L környéke de 225-230-nál vége is.
1989-93 min. 3mm
1994- min. 3.5mm
Az 5,5 meg nagyon visszafogottan megy, bár nekem általában 6-6,5 körül van.
Jónak tűnik amugy. Indul, megáll, egyenesen megy. Mennyit fogyaszt normálisan?