Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok rohadjmeg

Szevasztok!
Jó lesz ez.
rAndinak vége menek haza. Ádám baszki ez fasza nagyon grat.
Az exup szelep az R1 eseknél is kritikus pont . De nincs azzal semmi gond zireg zörög mig be nem melegszik .
gratula!
Ceglédről hazamentél vele? Az bátor bár tom, te motoroztál télen...
fééktárcsa
Tessék erről beszélek http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/egyeb/hirdetes-2932
6455/
buszsofőrtől vettem megnéztük megint a gsxf-et, vittem miát is. nem volt rossz, tényleg pöccre indult, úgy, hogy utoljára én mentem vele akkor. az acélváz kicsit rozsdamosdás volt a rejtettebb helyeken de tényleg jól működött, kivéve az üresből egybeváltást, de odavissza mindenhgy már vajpuhán váltott.

jó nagy késéssel lementünk ceglédre, persze ott minden tiszta hó. na mondom fasza idő egy 145 lovas motort kipróbálni rendesen...
jópofa 50es faszi volt, motort megnéztem jéghideg, pöccre indult, eléggé zörgött tényleg az exup, de ki csak nem esik. miután kicsit bemelegedett viszatolt szivatóval szuper hangja volt, jól vette a fordulatot, semmi cinkes. féktárcsák eléggé kopottak, de minden gyárias, jól néz ki. lánc elég újszerű, kaptam egy hátsó gumit, plexi sötétített, kellemes hangú dob van rajta, nem dől belőle az olaj minden illesztésnél. a fény sztem nem gyári, de szépen megcsinálták, lakkozottak a matricák, bal oldalára rádőlt, de azt nem az elmúlt 7 évben a pasasnál. 330ért hírdette, és pontosan annyi pénzem volt összesen. mikor megnéztünk mindent, mondtam a faszinak, hogy nézze tetszik, de elég sok ez az ár, és lenne pesten egy gsxf 280ér, ami szintén jópofa. le is utaztunk ide, próbáljunk meg alakítani az áron. megmondom őszintén, én arra gondoltam, hogy ha 300-330 közé jutunk már okés. mire benyőgi, hogy hát, ő 300 alatt nem nagyon akarja odaadni. mire én: errefelé gondoltam én is, csapjon bele!

utána márcsk másfél óra volt mire ÉÉÉÉN kerestem neki a neten egy kurva adásvételis űrlapot, aztán kitöltöttük, leszámoltuk a lét, és tiplinger haza.
ja! akkor pálinka?
Az is van mert ütni mindenki tudja
ész!
Kalapács vésö van mindenkinek mi más kell még
Alkatrész több van mint jó szerelő az biztos...
Van hozzá alkatrész bőven
videót!
Ez nagyon jól néz ki! Csak aztán motorikusan is jó legyen...
Na ezt is megértük Kírály
grat a motorodhoz

most már vehetnél valami normális telót is, mert úgy kell mindent kihúzni belőled
Nagyon jól néz ki. Gratulálok hozzá,és vigyázz rá! Mesélj már valamit!
gratula szép gép!
Azt hiszem szükségem lesz 1 nagy csuporra
na jó estét! ébresztő! mi ez a pangás itten!?