Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Otthon van,még nem szedtem szét,de ma van utolsó munkanap,csak ma tudok vinni javító anyagot!
szedd szét nézd meg
Ezt én is tudom,de milyen méretű?
golyós?
Srácok,Golf Bosch generátorhoz milyen csapágyak kellenek?
Befaragom a fát a talpba,majd jöszök vissza.
Sziasztok!

A taliról hazafelé 350km-ert mentem 15,5 literrel. Mondjuk az én stílusomban 90-100 körül. Ebben benne volt a szombati túra, akkor Gida kedvesét vittem 160km volt,plusz egyedül hazafelé. Bonyhádon tettem tarcsira,akkor még van benne 4,5 liter.Igaz ami igaz, Ábrus és Emre vártak rám,de jófejek voltak,nem hagytak el (nagyon)
mézes kávé érdekes és finom.
már csak jan2 tom mert szerdán Andinak vettem karira kesztyűt.
iszok egy tripla kávét és nekiesek a bélának vizet le olajat majd tavasszal. Blokk ki ...
IMET-be volt olcsó akciós ha venni kell...
Megnéztem egyből, okés.
könnyelmű ígéret! de ha nem iszol akkor kiszáradsz! nyomj le egy felest aztán "kutyaharapást szőrével"!
nem haragszok haver. . Megfogadom soha többet nem iszok. azaz majdnem, iszok csak kevesebbet. Úuu káprázat csillogás.
Na én meg nekilátok a halászlénak jó főzést mindenkinek
Jó reggelt Gondolom én, hogy jó volt. De a Janiét teljesen átalakitottuk nem gyári maradt a bele.
ne haragudj Pupu nem akartam rosszat szólni.elhiszem hogy szar. de most gondolj arra hogy kaptál egy csodálatos nőt az életedbe és ez egy fullos ajándéknak számít! mondanám hogy gyere el de gondolom ilyen messze nem akarsz meg mivel, na meg én én is csak szenteste leszek otthon aztán irány vándorolni meg ilyenek.
na szevasztok pajtikáim!
A vizet nézd meg az akksiban. Ki szokott fogyni...
Jó reggelit!
Te ezt nem tudhatod, de Sikondán még a K&RJ dob volt a gépemen.
Úgyhogy én tudom hogy szól, meg a többiek is.

Azé vettem le, mert elszabadult benne a cső, aztán lett egy kis repedtfazék hangja.

Köszi, valahogy majd csak eljuttatom. Esetleg ha olyankor mennék mikor ráérsz akkor nem csak otthagynám, hanem együtt nekieshetnénk és akár még tanulhatnék is 1-2 dolgot.
asszem visszafekszem aludni. Mint egy maci nyomok egy téli álmot keddig.
Szasz Gyuluskám.