A taliról hazafelé 350km-ert mentem 15,5 literrel. Mondjuk az én stílusomban 90-100 körül. Ebben benne volt a szombati túra, akkor Gida kedvesét vittem 160km volt,plusz egyedül hazafelé. Bonyhádon tettem tarcsira,akkor még van benne 4,5 liter.Igaz ami igaz, Ábrus és Emre vártak rám,de jófejek voltak,nem hagytak el (nagyon)
ne haragudj Pupu nem akartam rosszat szólni.elhiszem hogy szar. de most gondolj arra hogy kaptál egy csodálatos nőt az életedbe és ez egy fullos ajándéknak számít! mondanám hogy gyere el de gondolom ilyen messze nem akarsz meg mivel, na meg én én is csak szenteste leszek otthon aztán irány vándorolni meg ilyenek.
Te ezt nem tudhatod, de Sikondán még a K&RJ dob volt a gépemen.
Úgyhogy én tudom hogy szól, meg a többiek is.
Azé vettem le, mert elszabadult benne a cső, aztán lett egy kis repedtfazék hangja.
Köszi, valahogy majd csak eljuttatom. Esetleg ha olyankor mennék mikor ráérsz akkor nem csak otthagynám, hanem együtt nekieshetnénk és akár még tanulhatnék is 1-2 dolgot.
A taliról hazafelé 350km-ert mentem 15,5 literrel. Mondjuk az én stílusomban 90-100 körül. Ebben benne volt a szombati túra, akkor Gida kedvesét vittem 160km volt,plusz egyedül hazafelé. Bonyhádon tettem tarcsira,akkor még van benne 4,5 liter.Igaz ami igaz, Ábrus és Emre vártak rám,de jófejek voltak,nem hagytak el (nagyon)
Jó reggelit!
Úgyhogy én tudom hogy szól, meg a többiek is.
Azé vettem le, mert elszabadult benne a cső, aztán lett egy kis repedtfazék hangja.
Köszi,